Marijke Scheenloop

De Coachtrain. Na een loopbaanstart  in de zorg ben ik vanaf 1990 actief op het gebied van psychologisch onderzoek en individuele, – en teamgerichte begeleiding bij werkgerelateerde vragen. De laatste jaren heb ik heel bewust, zowel qua verdere opleiding als focus binnen mijn werk, gekozen voor de benadering van mensen en organisaties vanuit een professionele  coachrol. Dit vak laat me niet meer los en is inmiddels een grote passie van me geworden. De stap om, na 25 jaar in vaste dienst bij een drietal organisaties, vanaf mei 2009, mijn eigen coachingsburo te starten levert me veel energie en voldoening.

Kenmerkend in mijn aanpak  is dat de focus binnen een begeleidingstraject niet alleen ligt op veranderen van gedrag, maar dat de veranderingen juist gestimuleerd en bekrachtigd worden vanuit de beleving, persoonlijke kracht en het keuzebewustzijn van mijn cliënten. Het effect op lange termijn van deze vorm van coaching is hiermee meer vanzelfsprekend. Herstel  in alle eerlijkheid de verbinding met jezelf, met wat je doet en met wie je dat doet!

Als Registercoach bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) zoek  ik zoveel mogelijk de verbinding met vakgenoten en organisaties om ‘Coaching’ steeds meer te professionaliseren en te integreren als meest effectieve en waardevolle begeleidingsvorm voor individuele, team- en organisatieontwikkelingstrajecten.

Marijke Scheenloop
Adres: Gorlooplaan 6
5583 GN Waalre
Email: info@decoachtrain.nl
Website: www.decoachtrain.nl
Telefoon (mobiel): 0633031450
Organisatie: De Coachtrain
Functie: Eigenaar/Registercoach NOBCO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.