Maaike van Son

WHIPLASH & LOOPBAAN coaching. Loopbaan met whiplash! Maaike geeft mensen met whiplash klachten inzicht in hoe ze hier beter mee kunnen functioneren. Ze weet wat whiplash is en vooral wat het met je doet. Ze draait dit om en stelt de vraag: wat wil jij doen – met je whiplash?

WHIPLASH coach
Coaching in werk en privé van professionals met whiplash klachten. Die balanceren met hun werk en gezin of vragen hebben rond hun loopbaan. Meer, juist minder of iets anders willen, zichzelf willen zijn en alles eruit willen halen wat er in zit. En wat zit er in dan?

Maaike, wat maakt jou anders dan andere coaches?
Whiplash! Juist door mijn eigen ervaringen word ik steeds meer gevonden door mensen met whiplash die willen blijven werken of weer aan het werk gaan.

Ik coach bij loopbaan- en gezondheidscrises; in en naar die leuke baan die het beste bij je past. Van werk zoeken tot werk leuker maken, juist als je gezondheid je in de steek laat. Nee, ik ben geen therapeut en help je niet van je klachten af. Ik help je anders met jezelf en je klachten om te gaan, keuzes te maken, stappen te zetten. Zodat je toch kunt doen en bereiken wat je wilt.

Klanten
“Wat ik het plezierige aan Maaike vind als coach is dat ze me wel serieus neemt maar zeker niet zielig vind. Ze coacht met veel humor, weet juist daardoor dingen bij je voor elkaar te krijgen. Ze weet me te motiveren en leert me mijn beperkingen te accepteren en zelfs om er soms om te lachen”.

“Opvallend is dat Maaike deze (alle natuurlijk) cliënten en hun klachten serieus neemt maar ze tegelijk enorm uitdaagt om stappen te zetten en zich niet te laten beperken”.

Laat je gezondheid je in de steek? Loopbaan- en gezondheidscrisis? Whiplash klachten?
Praktische tips en antwoord op je vragen?

Neem contact op!

Adres: Zuiderpark 38
1433 PS Kudelstaart
Email: maaike@soncoaching.nl
Website: www.soncoaching.nl
Telefoon (werk): 0297-364 174
Telefoon (mobiel): 06-51 285 921

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.