Karin Eikmans

All Eyes On You is een coachings- en adviesbureau opgericht door Drs. Karin Eikmans.

Coaching
All Eyes On You coaching is gespecialiseerd in Performance en Carrière coaching waarbij medewerkers ondersteund worden op de werkvloer. Binnen coaching is er ook ruimte om privéproblemen die interfereren met prestaties op de werkvloer aan te pakken. Hierbij kunt u denken aan coaching om de werk-privé balans te herstellen en relatiecoaching. Naast de coachingstrajecten biedt All Eyes On You ook Outplacementtrajecten aan.

Advies
All Eyes On You advies richt zich enerzijds op advisering aan organisaties omtrent Arbeids- en Organisatiepsychologische (ontwikkelings)vraagstukken (zo kan All Eyes On You bijvoorbeeld optreden als Assessmentpsycholoog of als gesprekspartner voor personeelsvraagstukken), anderzijds adviseert All Eyes On You onderwijsinstellingen over lesmateriaal omtrent Psychologie/Coaching en treedt op als docent/coach binnen dit vakgebied.

Kenmerken
All Eyes On You wordt gekenmerkt door korte lijnen en directheid. All Eyes On You werkt gestructureerd en doelgericht. Heeft een zakelijke uitstraling, maar steekt de dienstverlening persoonlijk in.
All Eyes On You stimuleert dat medewerkers het beste uit zichzelf halen en ondersteunt organisaties om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Over Karin Eikmans

All Eyes On You is opgericht door Karin Eikmans. Zij is opgeleid tot Psycholoog in drie afzonderlijke afstudeerrichtingen (Biologische -, Gezondheids- en Organisatiepsychologie). Zij is tevens NLP coach. Zij heeft werkervaring opgedaan in het onderzoek (in de gezondheidszorg), in organisatieadvies en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van individuen en groepen (assessment – en development centers, loopbaanadvies, outplacement en coaching).

Karin enthousiasmeert en inspireert anderen om het beste uit zichzelf te halen door vooral authentiek en zelfredzaam te zijn.

Interesse in coaching en/of advies?

Neem contact op of kijk op: www.all-eyes-on-you.nl

Karin Eikmans
Adres: Nieuwegracht 29 (Kantooradres)
3512 LD  Utrecht
Telefoon (privé): 06-45458838
Organisatie: All Eyes On You, coaching en advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.