Judith Schoorlemmer

Webdesign & Internet-advies. In 2007 ben ik gestart met webdesign. Ik richt me voornamelijk op eenmanszaken, ZZP’ers en andere kleine zelfstandigen. Veel kleine zelfstandigen willen graag een website, maar vaak ontbreekt het aan tijd en kennis. Wat is mooi? Wat is geschikt voor jouw branche? Wat moet er in staan? Wat is een moderne layout? Ik richt me specifiek op deze groep en weet dan ook wat wel en niet belangrijk is in de keuze van jouw website.

Sinds kort lever ik het zgn. service abonnement. Hiermee kun je je website door mij up to date laten houden. Dit is echt nodig, om je (hoge) positie in de Google ranks te kunnen behouden! Een website moet regelmatig worden bijgewerkt, de inhoud ververst, de zoekwoorden geactualiseerd en opnieuw worden aangemeld. Alleen daarmee blijft je website interessant voor zoekmachines en potentiële klanten. Lees hier meer over het service abonnement.

Naast webdesign adviseer ik over zoekmachine optimalisatie, internet marketing en ‘electronische’ huisstijl. Kom eens kijken op www.dutchwebcreation.com. Ik hoop snel kennis te maken!

Judith Schoorlemmer
Webdesign & Internet-advies
Adres: Adri Piecklaan 41
3739 LG Hollandsche Rading
Email: info@dutchwebcreation.com
Website: www.dutchwebcreation.com
Telefoon (privé): (06)462 446 62

Een reactie

 1. Beste Judith,

  Ik heb jouw naam via Simone Verlaan met wie ik samen werk.
  Ik ben ZZP-er en heb nog geen website, belachelijk eigenlijk naar 6 jaar zelfstandig te werken. Dus het moet er nu maar van komen, maar ik moet wel meegenomen worden hierin, want zelf creeeren via de computer ben ik niet goed in.
  Heb wel veel PR materiaal. Dus mijn vraag of je mij wilt helpen. Ik ben over de website van Simone erg enthousiast.

  Laat mij per mail dit even weten en wat jouw werkwijze is. Ik vind een afspraak face to face erg prettig!

  Met vriendelijke groeten,
  Betty de Jong
  Supervisor/Coach/Intervisor
  tel: 06 – 48784461

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.