Hilde van den Heuvel

bureau wat: staat voor working apart together. 
Achter bureau wat:  staat Hilde van den Heuvel. Ik heb jarenlange ervaring in projectmatig coördinerende functies. Daarnaast geef ik mensen binnen mijn netwerk gevraagd en ongevraagd advies, stel ik gericht kritische vragen en denk mee over koers en invulling van het ondernemerschap in de breedste zin: praat-plaat-daad.  Van behoorlijk wat zelfstandigen hoor ik dat ze het met vlagen (te) druk hebben en dan eigenlijk wel wat hulp zouden willen en kunnen gebruiken. Is dit bij jou ook het geval? Misschien kan bureau wat:  dan iets voor jou betekenen?!

Ik ben een generalist en vanuit mijn snelle denkvermogen overzie ik snel waar de hulp gewenst is en kan ik snel schakelen en inspelen op jouw behoeftes. Samen brengen we jouw project of bedrijf tot een positief resultaat, van waaruit je verder kan naar nieuwe opdrachtgevers en opdrachten.  Op ad hoc basis kan je gebruik maken van mijn ondersteunende kwaliteiten op de momenten dat je erg druk bent. Ik kan zaken van je overnemen zoals voorstellen maken/overeenkomsten maken/planning maken en bewaken/deelnemers aanschrijven/locaties regelen/etc. Kortom voorbereidingen treffen die jouw dagelijkse werkzaamheden zullen vergemakkelijken. Aan het einde van de dag geef jij je akkoord en handtekening. Terwijl jij aan het werk bent bij een opdrachtgever, worden de overige zaken voor je uitgevoerd. Zodra je merkt dat je te druk bent voor het regelwerk rondom jouw werkzaamheden, namelijk je vak uitoefenen en contacten leggen en onderhouden, bekijken we samen waar ik werkzaamheden voor je kan overnemen. Op de momenten dat de druk niet (te) hoog is, dan doe je het weer lekker zelf.

Uurtje factuurtje of een ‘strippenkaart’, geen contracten over en weer, jij vraagt en ik draai wanneer het past in mijn agenda.  Zelfstandig ondernemers die krachten bundelen en samenwerken, vergroten hun kans op groei en succes. Door kennis te delen hoeft niet iedereen het wiel opnieuw uit te vinden. Het is toch beter om te focussen op dat waar jij goed in bent? En hoe geweldig is het wanneer anderen jou helpen met dat waar jij moeite mee hebt? Dat is het ware ondernemen!

Zoek je een sparringpartner om beslismomenten mee door te spreken of te brainstormen over de invulling van een opdracht? Heb je een grote klus binnengehaald en wil je liever niet bezig zijn met de projectcoördinatie? Werk dan samen met bureau wat: en samen brengen we jouw bedrijf weer op orde of jouw project tot een positief resultaat.

Wil je meer weten over wat bureau wat: voor jou en jouw onderneming kan betekenen, dan maak ik graag een afspraak met je om er verder over te praten. Neem contact op via info@bureau-wat.nl of 06-16367836 of neem een kijkje op www.bureau-wat.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.