Haar eigen Zaak!lid Marijke Timmermans

Marijke Timmermans heeft haar eigen zaak Finesse, administratie & training “ontzorgt” je administratieve en fiscale zaken. “als wij kunnen doen waar wij goed in zijn, kun jij je richten op die zaken waar jij goed in bent”. In samenspraak met de ondernemer organiseren en verzorgen wij de boekhoudkundige, financiële en fiscale zaken, variërend van het uitzoeken van de “schoenendoos” tot het controleren van en assisteren bij de door je zelf gevoerde administratie. Tevens verzorgen wij praktische korte cursussen en workshops met verrassende onderwerpen voor ondernemers en onderneemsters.

Over Marijke Timmermans
Na zelf een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als financieel administrateur startte ik in 1998 met mijn eigen kantoor aan huis. De voornaamste redenen hiervoor waren dat ik leuk uitdagend werk wilde combineren met mijn opgroeiende gezin en dat was moeilijk te vinden in een parttime functie. Ik heb het sindsdien ervaren als “ het beste uit twee werelden”! Met het opgroeien van mijn drie zonen, groeide ook mijn bedrijf en nu ruim 15 jaar later is mijn kantoor inmiddels verhuisd naar een bedrijfspand en heb ik de assistentie van een viertal medewerk(st)ers.

Workshops en presentaties
Ook het dienstenpakket is uitgebreid: naast de gebruikelijke fiscale en financiële administratieve dienstverlening ben ik nu ook bezig om het tweede gedeelte van mijn bedrijfsnaam “training” vorm te geven. Ik probeer mijn (economische) onderwijskundige achtergrond en inmiddels ruime werkervaring met MKB ondernemers, te bundelen in leuke verrassende workshops over verschillende aspecten van ondernemen. Op mijn huidige werklocatie heb ik een lesruimte ingericht, die ook door mijn klanten gebruikt kan worden voor het geven van presentaties of workshops.

Marijke Timmermans – van den Hoogenband
Finesse, administratie & training
Rondven 37a
6026 PX Maarheeze
Tel 0495-593846/06-54308657
Fax 0495-593848
Website: www.finesseadministratie.nl
Email: info@finesseadministratie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.