Binnie Keuning

Binnie,eigenaar Trendy website SoMuch.nl. De website SoMuch4kids&Women bestaat sinds 2008. Het is een eigentijdse site met kleding voor zowel vrouwen als kinderen. Door te zoeken naar leuke kleding, kwam ik terecht bij het Nederlandse merk King Louie,een zeer leuk en hip merk met retro-achtige bloemetjes jurken en shirts. Het is een merk wat niet op elke hoek van de straat te koop is en ook nog betaalbaar.

King Louie kenmerkt zich door speciale prints en modellen,jurken,jasjes,shirts ,vesten etc.Voor de kinderen is er het merk Petit Louie,voor jongens en meisjes. Dit past geheel in het plaatje van wat ik zelf mooi vindt en ben op zoek gegaan naar nog meer Nederlandse merken,deze staan nu ook op onze site. We verkopen eigentijdse betaalbare kleding,beenmode en accessoires ,nu sinds kort ook leuke baby spulletjes.
Steeds weer probeer ik nieuwe items te vinden en deze op de site te plaatsen. Het online winkelen is superhot en wordt alleen maar meer.

Dit door dat er zeer veel vrouwen werken en de tijd steeds kostbaarder wordt. Ik zie het bij mij zelf ook meer en meer,het gemak van online winkelen,de tijd die je anders kwijt bent om te gaan shoppen,die kun je nu anders besteden. Quality time dus. Thuis in je eigen tijd en iedereen hip gekleed. De inkoop doe ik zelf en zoveel als mogelijk gaat mijn dochter ook mee. Ze is volgens zich zelf ook al iemand van het Team SoMuch. Regelmatig staan we ook op beurzen en fairs,dit om naamsbekenheid te geven aan onze kleding en mensen kunnen ons dan ook eens in real life zien. Hierbij nodig ik jullie van harte uit om onze site te gaan bezoeken.

Groeten Binnie Keuning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *