Angela Koning

Kings and Angels vertegenwoordigt organic baby- en kinderkleding van merken zoals Baby Shelter en Liegelind. Wij richten ons op eerlijk geproduceerde, fairtrade en betaalbare kleding in het middensegment voor de zelfbewuste, milieubewuste en sociaalbewuste ouder met gevoel voor stijl en kwaliteit. De stoffen van organic kleding zijn vaak zachter om te dragen en veroorzaken geen huidallergie of andere huidproblemen doordat er geen chemicali├źn zijn toegevoegd. Kortom kleding met meerwaarde.
Onze collecties zijn geheel vrijblijvend te bekijken in onze showroom, daarnaast presenteren wij de productlijnen op vakbeurzen en bij de retailer in de winkel.
Kings and Angels is in 2010 opgericht door Angela Koning. Zij is gevraagd om de merken Baby Shelter en Liegelind in het retailkanaal te introduceren. Angela is al meer dan 10 jaar actief in de sales en heeft al diverse merken succesvol op de markt gezet. Als accountmanager heeft zij de laatste jaren samen met haar projectteam diverse kinderkleding- en kinderschoenenwinkels succesvol voorzien van een nieuw interieur. Zij kan met u meedenken over een goede presentatie van deze collecties in uw winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.