Home > Columns > Nicole Orriëns, professioneel blogger met eigen zaak

Nicole Orriëns, professioneel blogger met eigen zaak

Gastartikel door Vlijtig Liesje van Huisvlijt.
‘Ik moet nog even naar ‘de zaak.’ Het is een uitspraak die doet denken aan drukbezette, gewichtige heren. Maar tegenwoordig zijn er ook heel veel vrouwen met een eigen zaak. Een eigen zaak is namelijk een ideale manier om betaald werk en gezin te combineren op jóúw voorwaarden.

Mijn eigen zaak

Mijn naam is Nicole Orriëns. Mijn eigen zaak zit achter onze keuken. Sommige mensen zouden het misschien een uit de kluiten gewassen kast noemen. Maar ik noem het ‘mijn kantoor’. En in dat kantoor zit mijn eigen zaak. Mijn eigen zaak draait op mij. Ik ben de directeur, manager, interim manager, teamleider, coach, creative developer, redacteur, schrijver en helaas ook de afdeling administratie. Die laatste is mijn minst favoriete onderdeel van mijn eigen zaak.

Het voordeel dat ik al die functies vervul, is dat ik lekker de baas ben! Zoals mijn jongste dochter op driejarige leeftijd verklaarde: ‘Ik is de baas!’

Mijn vergaderingen verlopen soepel en snel, want ik ben het bijna altijd met me de directeur eens. En dat is prettig, want als moeder word ik nog al eens tegengesproken. Zo niet op mijn eigen zaak! Nieuwsgierig wat mijn eigen zaak is?

Blog Imperium

Mijn eigen zaak is een blog imperium!
Ik ben namelijk professioneel blogger. Ik onderhoud diverse blogs, en verdien mijn geld met advertorials, gastartikelen, banners etc. En omdat mijn kantoor aan huis is, moet ik heel vaak nog ‘even naar de zaak’! Want bloggen doe je net als opvoeden niet alleen tussen 9 en 5. Sterker nog, blogger ben je 24 uur per dag. Als er iets gebeurt, of als iets me opvalt, dan denk ik automatisch: ‘Dat kan ik mooi gebruiken voor mijn blog!’

Bloggers hebben de toekomst

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van bloggers. Bloggers zijn vaak creatief en gedreven. En hun blogs kunnen een uitstekend platform zijn om een dienst of product te promoten.

Wil je meer weten over mijn eigen zaak?

Bezoek dan mijn website Professional Blogging Services!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *