WINNEN 3X gratis boek: Waarom iedereen luistert als je over seks praat

Het boek ‘Waarom iedereen luistert als je over sekspraat’ gaat niet, zoals de titel doet vermoeden- over seks. De titel is bedoeld aan te tonen dat als je over seks praat, de aandacht getrokken is van veel mensen. Dit boek behandelt echter allerlei andere manieren waarop je als zelfstandig coach, adviseur of trainer de aandacht van jouw potentiële klanten kunt winnen. Haar eigen Zaak! mag drie exemplaren van dit boek weggeven. Doe mee en WIN vóór 19 januari 2015!

Word persoonlijk

Auteur Kiki Verbeek neemt je stapsgewijs mee naar de juiste communicatie over jouw diensten en helpt je te zien dat jij als persoon daar een belangrijke rol in speelt. Zij raadt aan jouw verhaal persoonlijk te maken, te denken vanuit jouw klant en vooral te communiceren welke resultaten je kunt boeken eerder dan te spreken over behandel technieken. Het is een boek boordevol handige tips over overtuigende profielteksten, het schijven van een blog, jouw eigen verhaal maken in woord en geschrift en nog veel  meer.

Waarom ben jij superaantrekkelijk?

Het boek ‘Waarom iedereen luistert als je over seks praat’ is voor professionals die hun bedrijf, dienst of product krachtig in de markt willen zetten. Het leert je hoe jij je zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk in de markt kunt zetten. Met honderden tips en tientallen praktijkvoorbeelden. Ben je een zelfstandige professional en vind je het lastig om jezelf kort en krachtig te presenteren? Heb je nog steeds de teksten voor je website niet op orde? Houd je er eigenlijk helemaal niet van om jezelf te verkopen? En wil je wél graag met een glashelder verhaal nieuwe klanten aantrekken? Dan is dit hét boek voor jou. Hier lees je meer over het boek.

WINNEN gratis exemplaar

Wil jij een exemplaar van het boek ‘Waarom iedereen luistert als je over seks praat’ winnen? Haar eigen Zaak! mag 3X een gratis boek weggeven. Doe mee vóór 19 januari 2015 en win! Laat via deze link jouw naam en email adres achter. De winnaars krijgen per email bericht en zullen gevraagd worden hun adres even door te geven, zodat wij de prijs per post kunnen toesturen. Als je meedoet ontvang je automatisch ook onze nieuwsbrief HEZ!zine. Daarin staan leuke acties en ondernemend nieuws van onze website. Je kunt je daar altijd weer voor afmelden. En als je al abonnee bent, dan verandert er niets. Je maakt dan evenveel kans om te winnen! Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.