Doen!

DOEN Ben TiggelaarVraag: Welke factoren beïnvloeden je gedrag bij persoonlijke veranderingen?
Vraag: Hoe kun je samen met anderen eindelijk die verandering doorvoeren die je zo graag wilt?
Vraag: Hoe kun je het succes van veranderpogingen in organisaties structureel vergroten?
Ben Tiggelaar geeft antwoord op deze en andere vragen over verandering en groei. Praktisch, toegankelijk en gebaseerd op wetenschappelijk gedragsonderzoek.
Doen ! biedt je vele nieuwe inzichten, talloze leuke praktijkvoorbeelden, én een integraal stappenplan dat je zowel kunt inzetten voor persoonlijke groei als voor verandering in groepen en organisaties. Een onmisbare gids in het begrijpen en leiden van je eigen gedrag én dat van anderen.

Ben Tiggelaar is onafhankelijk onderzoeker, trainer en publicist. Hij is sinds enkele jaren één van de bestgelezen managementauteurs van Nederland. Daarnaast doceert hij aan meerdere business schools in binnen- en buitenland.


“Eindelijk enkele stappen verder dan de Amerikaanse goeroes… Ben Tiggelaar legt op een leuke manier keihard de pijnpunten bloot van persoonlijke gedragsverandering,” – Ricardo Rotsma, Think Too
“Naast het beter begrijpen van het gedrag van anderen, levert dit ook veel kennis op over mijn eigen gedrag,” – Wouter Driessen, Amicon
“Ben Tiggelaar is in staat om mensen daadwerkelijk te inspireren. Hij combineert theorie en praktijk op een hoog niveau tot één geheel,” – Rogier Gerritzen, Heliview.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.