Tweedehands auto van de zaak? Peugeot 208

Tweedehands auto van de zaak

Het is allang niet meer zo dat je perse met een grote auto aan moet komen rijden om je klanten te imponeren. Met de trein komen, elektrisch rijden of een zuinige tweedehands auto van de zaak, maken veel meer indruk. Consuminderen en rekening houden met het milieu is hip. Daarom is nog steeds een tweedehands auto kopen een betere keuze voor je CO2 footprint, dan een nieuwe. Ook al zou die dan elektrisch zijn. De milieu impact van de productie van een nieuwe auto is zo groot, dat je beter een gebruikte auto kunt rijden.

Tweedehands auto van de zaak? Welke kies je dan?

Als je besloten hebt dat je een tweedehands auto van de zaak wilt gaan rijden, is er keuze genoeg. Kies je voor een kleine middenklasse auto, dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld de Volkswagen Polo, Ford Fiesta of Opel Corsa. En wat denk je van de Suzuki Swift of Peugeot 208? Laten we die laatste eens bekijken. De Peugeot 208 is een kleine middenklasser. Denk na wat jij belangrijk vindt aan een auto. Wil je sportief rijden? Is comfort en beenruimte achterin van belang? Of wil je liefst zo goedkoop mogelijk rijden?

De Peugeot 208 is sportief en mooi ontworpen

Als je op zoek bent naar een tweedehands auto van de zaak is dit model een populaire optie. De Peugeot 208 is een sportieve middenklasse auto, waarmee je goed voor de dag kunt komen. De auto heeft een mooi design, dat zich laat zien in uiterlijke details en een futuristisch dashboard. De auto is snel, rijdt pittig en vertoont een goede wegligging. Tegelijk laten daardoor de vering en het comfort soms te wensen over. Heb je vaak passagiers op de achterbank? Dan kun je beter een andere auto kiezen. Naast de stugge vering is de beenruimte op de achterbank echt krap te noemen. En de bagageruimte is ook klein – net als bij de Suzuki Swift– ten opzichte van de meeste andere merken en modellen in deze klasse. Maar houd je van stoer rijden? Dan is het een goede keuze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.