Betaalbare bedrijfsauto? De nieuwe Suzuki Vitara?

Betaalbare bedrijfsautoSuzuki heeft de Vitara een facelift gegeven. De veranderingen zijn niet erg groot, maar het zijn er wel veel. Aan de buitenkant heeft de auto een nieuwe grille, een andere bumper en nieuwe achterlichten. Aan de binnenkant is er meer comfort met betere stoelen en een armsteun. En Suzuki heeft meer elektronische veiligheidssystemen ingebouwd. Voor een auto in zijn prijsklasse is de nieuwe Suzuki Vitara behoorlijk compleet. En als betaalbare bedrijfsauto ook zeker interessant.

Betaalbare bedrijfsauto

Vanaf 22.000 euro of 300 euro per maand rijd je al in een gloednieuwe Suzuki Vitara. Ik moet zeggen dat ik het ontwerp van deze auto wel mooi vind. Hij is rond en toch stoer. Je kunt er goed off-road mee rijden, maar er ook prima als nette zakelijke auto mee voor de dag komen. Wel even door de wasstraat halen als je in het weekend de modderpaden in het bos hebt uitgetest. Maar op maandagochtend kun je er prima mee bij je klanten aankomen.

Gezinsauto en laadruimte

De Suzuki Vitara heeft een ruime laadbak. Dat kan voor sommige ondernemers een uitkomst zijn. Moet je vaak spullen vervoeren? Dan is er ruimte genoeg. Maar ook als je je kinderen eerst naar school moet brengen, is de auto ruim genoeg. Eigenlijk best een leuke gezinswagen. Hij is er nu ook in een gouden kleur. Lekker opvallend en toch chique. Bekijk dit filmpje eens. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Ruim, veilig en zuinig

vernieuwde Suzuki VitaraDe Suzuki Vitara is volgens Suzuki een zuinige auto. Onder de motorkap kun je kiezen voor een variant met een 1.0-liter motor met 111 pk of een 1.4-liter met 140 pk. Voor de pittige rijders zou ik zeker de laatste aanraden. Zeker als je van plan bent veel op de weg te zitten. Je kunt gelukkig ook kiezen voor een handgeschakelde versie. Het is heel persoonlijk, maar rijden met een automaat vind ik zelf helemaal niets. Het haalt de sport uit autorijden. Verder heeft de Vitara een rijke standaarduitrusting qua techniek, met onder andere een waarschuwingssysteem wanneer je van rijbaan verandert, een dodehoekmonitor en verkeersbordherkenning.

Criteria voor bedrijfswagen
Een familieauto of betaalbare bedrijfsauto moet naar mijn idee voldoen aan de criteria veiligheid, ruimte en zuinigheid. Daar doet deze Vitara het niet slecht! Hoe betrouwbaar de motor is kan ik niet beoordelen. Dat is ook een belangrijk punt om eens goed uit te zoeken. Wat vind jij van deze auto? Zou jij deze kiezen als betaalbare bedrijfsauto en/of gezinsauto? Laat het me weten door hieronder een reactie achter te laten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.