MBA in 2 dagen voor ondernemers

Wil jij structureel én betaalbaar werken aan winstverbetering, waardecreatie en de waardering van jouw bedrijf. Werk je al met personeel en wil je doorgroeien? Dan is de MBA in 2 dagen iets voor jou. Het doel van deze tweedaagse MBA is dat jouw onderneming winstgevender én meer waard wordt. 

Annegien Blokpoel, Directeur PerspeXo en huisstrateeg van diverse groei-ondernemers: “Wij denken dat professioneel ondernemerschap de sleutel is voor het succesvol uitbouwen van een waardevolle onderneming. Bij bedrijven onder de 25 medewerkers is vaak nog niet het hele management team op volle sterkte en zijn nog niet alle vakspecialisten aan boord. Het MaakjeBedrijfmeerWaard™ (MBW™) programma, waar de tweedaagse MBA onderdeel van is, helpt ondernemers hierbij. Het ondersteunt heel concreet en praktisch met het maken van een winst & waardegroeiplan.”

Laat je bedrijf groeien

In de 2 daagse MBW™ Compact opleiding maak je in een korte tijd een grote en effectieve slag in bedrijfsvoering en financieel management. Het is meteen toepasbaar op je eigen bedrijf. Aan de hand van theorie en opdrachten passen we de essentie van een MBA in 2 dagen toe:

 • Wat zijn de basis spelregels om je “bedrijf meer waard” te maken?
 • Wat zijn de bedrijfskundige en bedrijfseconomische uitdagingen bij groei?
 • Hoe stuur je op winstverbetering, waardecreatie en waardering?
 • Hoe bereid je jouw bedrijf voor op een goede prijs bij verkoop?
 • Ondernemen met bedrijfsmatig inzicht

  De eerste dag van de tweedaagse MBA nemen we de stof van Annegien Blokpoel’s bestseller ‘Maak je bedrijf meer waard’ door. Er is veel persoonlijke aandacht voor individuele bedrijfsvragen. Daardoor kun je de bedrijfseconomische theorie concreet toepassen op jouw eigen onderneming. We werken aan winstverbetering, waardecreatie en waardering.

  Ondernemen met financieel inzicht

  De tweede dag van de MBA krijg je inzicht in relevante bedrijfseconomische principes. Na deze dag weet je onder andere hoe je de operationele hefboom voor jouw bedrijf kunt laten werken. Docenten en trainers zijn Frans van Laar en/of Annegien Blokpoel. Zij zijn zelf ondernemer en strategisch adviseur. Zij kennen het reilen & zeilen van een groot aantal bedrijven in diverse branches van binnenuit. Als huisstrateeg werken zij met directies van kleinere en grote bedrijven.
  7 & 21 maart 2014
  Tijd: 09:00 – 17:30
  Meld je hier aan!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.