5 tips voor ondernemende moeders met een smartphone

tips voor ondernemende moeders met smartphone

Je kunt je de moderne moeder niet meer voorstellen zonder smartphone of tablet in haar buurt. Of ze gebruikt hem zelf, of haar kinderen spelen ermee. Steeds vaker blijkt uit onderzoek dat moeders intensieve smartphone-gebruikers zijn. En dat is niet gek want de moeder van nu heeft genoeg redenen om haar smartphone geen seconde uit het oog te verliezen. Ondernemende moeders opgelet, lees de volgende vijf tips en haal het beste uit jezelf en je smartphone!

1. Tips voor ondernemende moeders: Smartphone als babyfoon app

Lekker even een paar dagen weg met de baby. Een babyfoon is dan onmisbaar als je ’s avonds lekker op het terras of in de lobby van het hotel wilt zitten. De meeste babyfoons hebben niet zo’n groot bereik en hebben bovendien geen videoverbinding waardoor je niet kunt zien of je kleine nog rustig slaapt. Dat heeft de babyfoon app allemaal wel! Het kost je niet veel en je kunt rustig op het terras nog een drankje drinken zonder je baby uit het oog te verliezen. Handige tips voor ondernemende moeders met smartphone zijn er genoeg. Lees snel verder!

2. Winkel- en Kookgemak

Als ondernemer heb je weinig tijd. Maar je wilt voor je kinderen toch graag elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten. Het kan je veel tijd kosten. Wéér een boodschappenbriefje maken en wéér bedenken wat je de hele week gaat eten. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik handige apps zoals de Smulweb en de Appie app. Met de Smulweb app kun je snel nieuwe ideeën opdoen voor een lekkere of juist een gezonde maaltijd. Met de Appie app of een andere supermarkt-app kun je op je gemak thuis de aanbiedingen bekijken en het boodschappenbriefje op je telefoon opslaan.

3. Ouderlijk toezicht op een smartphone

Heeft je kind al een smartphone of wil je deze binnenkort geven, gebruik dan handige apps zoals die van Kytephone. Deze apps zorgen er met de ‘kindmodus’ voor dat ouderlijk toezicht goed geregeld is. Jij bepaalt wie er met de telefoon belt en wie er kan worden gebeld vanaf de telefoon, en welke apps kunnen worden gebruikt. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over hoge kosten of over zaken die niet geschikt zijn voor kinderogen.

4. Gebruik leuke en handige accessoires

Het gebruik van een telefoonhoesje en een screenprotector zijn voor kinderen een must om ervoor te zorgen dat je niet binnen no-time een nieuw toestel hoeft aan te schaffen. Een smartphone is kwetsbaar kan gemakkelijk kapot gevallen of onder de krassen komen te zitten. Daarnaast vinden kinderen het leuk om met een grappig of stoer hoesje voor de dag te komen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel leuke iPhone telefoonhoesjes in de vorm van een pinguïn of andere beesten. Houdt je kind van tekenen? Dan is een stylus, zo’n pennetje, een handige accessoire.

5. Kies voor een groot toestel

Laat je je kind(eren) spelen op jouw smartphone? Kies dan voor een grote smartphone zoals een Samsung Galaxy of een HTC One zodat het beeld groot genoeg is om alles goed te kunnen zien. Het is even een investering maar je hoeft hierdoor geen tablet te kopen en geen aparte smartphone voor je kind. Let wel op dat je een hoesje gebruikt zodat je dure toestel niet direct beschadigt als deze een keer valt.

Het voordeel is dat de nieuwste smartphones meestal over een goede camera beschikken waardoor je alle onvergetelijke momenten met je kinderen direct haarscherp kunt vastleggen. Hierdoor hoef je ook geen aparte foto- of videocamera aan te schaffen.

Ken jij nog meer tips voor ondernemende moeders met smartphone? Laat het ons weten!

Een reactie

  1. Handige apps! Met je smartphone kun je zo veel! Zeker als ondernemer.
    Op mijn site http://www.EigenWijsheid.Nu regelmatig handige tips. Zoals nu met de vakantieperiode voor de deur: test van 4 gratis offline navigatie apps. Suc6 iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.