Succesvolle doorgroei van jezelf en je bedrijf

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?

Succesvolle doorgroeiBen jij ondernemer, met of zonder personeel en wil je groeien? Misschien zie je wel mogelijkheden en speelt er veel. Maar weet je niet goed hoe je de volgende stappen kunt zetten voor een succesvolle doorgroei? Ga dan in 2017 concreet aan de slag met jezelf en je bedrijf. Zo kun je in het nieuwe jaar met concrete doelen voor ogen en vernieuwde energie verder aan je bedrijf bouwen. Solid is er voor ondernemers die willen (door)groeien. Met het MaakjeBedrijfmeerWaard™ programma helpen zij jou om de juiste stappen te nemen die daarbij horen.

Zet nu de eerste stap naar succesvolle doorgroei

Solid opende deze maand een tweede kantoor bij Amsterdam Connected en lanceerde de nieuwe website voor het MBWprogramma. Zo kunnen zij nog meer ondernemers helpen om succesvol door te groeien. Omdat zij dit willen vieren willen zij in februari en maart graag kennis met jou maken via een speciaal aanbod. Er is nu namelijk nog meer ruimte om veel kleine groeiende bedrijven in korte, krachtige sessies verder te helpen.

Tot en met eind maart 2017 doen zij introductie-sessies met 2 adviseurs voor de prijs van 1. Dus 2x zoveel input, invalshoeken en inspiratie voor een praktisch groei-advies. De investering is € 250,- ex. BTW. Bevalt de kennismaking? En wil je alle plannen ook in actie omzetten? Dan blijven zij je graag begeleiden als huisstrateeg. Zij maken dan samen met jou een concreet stappenplan om jouw doelen te bereiken.

Wil je eerst zelf aan de slag? Vul dan de Winst & Waarde scan in, download een van de White Papers of bestel een van de boeken, vol tips, adviezen en inspirerende verhalen van andere ondernemers.

Inschrijven & succesverhalen

Benieuwd wat het advies van Solid andere ondernemers praktisch heeft opgeleverd? Check hier de referenties. Inschrijven kan via marianne.nelisse@solid-co.nl of bel met een van de adviseurs via 020-3697136.

SolidSolid legt – als strategisch adviseur, huisstrateeg én met het MaakjeBedrijfmeerWaard™ programma samen met ondernemers het fundament voor succesvolle (door)groei. Check www.solid-co.nl en www.maakjebedrijfmeerwaard.nl voor meer informatie & verhalen van andere ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.