Steunkniekousen en powersuits, combi voor succeslook!

Steunkniekousen en powersuits, combi voor succeslook!

steunkniekousenSteunkniekousen voor lange, ondernemende werkdagen. Een eigen zaak beginnen, dat is niet zomaar iets. Zeker als je al de vijftig bent gepasseerd. Toch zijn er steeds meer vrouwen, en vooral ook oudere vrouwen, die de uitdaging aangaan. Dat je er als eigen baas leuk, maar vooral representatief uit wilt zien, geldt voor alle leeftijden. Je wilt je ook topfit voelen om met volle energie er tegen aan te gaan. Daarom zijn hier de tips hoe je stijlvolle beenmode kunt combineren met gezondheid voor je benen.

Niet voor achter de geraniums

Steunkousen worden vaak als beenmode gezien voor degenen die achter de geraniums zitten. Maar dat is in alle opzichten een misvatting. Sowieso draag je steunkniekousen alleen als je veel loopt en beweegt. Het is bovendien voor iedereen die er last van heeft dat de benen vocht vasthouden. Daar hebben veel vrouwen last van, oudere maar ook jongere. Door de structuur van het weefsel van de steunkniekousen zit de kous stevig om het been. Zo masseert de kous de benen en stimuleert de bloedsomloop. Je kunt de steunkniekousen afwisselen met gewone sokken op het moment dat je klaar bent met werken. Het zorgt er voor dat je benen in betere conditie blijven. Bijkomend voordeel van de steunkniekousen is dat je benen ook minder snel vermoeid aanvoelen.

Steunkniekousen om stevig en stijlvol in je schoenen te staan

steunkousenHet is heel gezond voor je benen dus, maar ook te combineren met een representatieve look? Ja, dat kan. Dat is zelfs heel goed mogelijk. Tegenwoordig zijn er heel mooi gebreide steunkniekousen. Daarvan is het niet erg als een stukje kous zichtbaar is. De kousen zijn bovendien in verschillende tinten te verkrijgen. Zo kun je de kous matchen bij een mooie rok, jurk of zelfs een stijlvolle broekrok die op de kuit valt. Je kunt dan kiezen voor een leuk laarsje erbij. Maar het materiaal van de steunkous oogt niet storend. Dus een paar mooie ballerina’s matchen ook leuk. Natuurlijk zijn de steunkousen ook prima te dragen onder de pantalon van een stijlvol broekpak.

Je bent, helemaal terecht, trots op je zaak, je werk, jezelf. Zo wil je er ook uitzien en je voelen. Ontdek hiervoor je eigen stijlvolle combi met steunkniekousen. Want de match steunkousen en powersuits is een trend in beenmode die blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.