Seminar Waarmee haal je het nieuws? van VIDM

Seminar Waarmee haal je het nieuws? – Nieuwswaarde

Vrijdag 6 februari 2015 12:30 uur – 17:00 uur
Vaker in de Media (VIDM) organiseert het seminar ‘Waarmee haal je het nieuws?’. Wat betekent nieuwswaarde? Welke elementen moeten jouw verhaal bevatten om het nieuws te halen? Je leert het op dit seminar. Een echte aanrader voor elke ondernemer, die op zoek is naar meer publiciteit.

Nieuwswaarde creëren

Waarom haalt het ene verhaal het nieuws en het andere niet? Misschien vraag jij je af of jouw verhaal wel kans op publiciteit maakt. Het antwoord kun je alleen weten als je de peilers van nieuwswaarde kent. Want de gouden regel in medialand is: zonder nieuwswaarde, geen publiciteit. In dit seminar deelt Janneke van Heugten van VIDM niet alleen wanneer iets nieuwswaardig is en wat nieuwswaarde is. Je krijgt ook tips en tools om zelf nieuwswaarde te creëren voor jouw verhaal. Daarbij speelt timing ook een belangrijke rol. 

Extra

Als bonus krijg je er een presentatie over beeldvorming en foto’s in de media bij. En ook zal de uitreiking Vrouw in de Media en You Go Girl Award plaatsvinden. De locatie is RNW (voorheen Wereldomroep), Witte Kruislaan 55a, 1217 AM Hilversum. Het programma zie je hieronder en aanmelden kan via de site van VIDM!

Programma Vrijdag 6 februari 2015

12:30 uur Presentatie Nieuwswaarde (Janneke van Heugten)
13:30 uur Presentatie Beeldgebruik (Niraï Melis)
14:00 uur Plenaire vragenronde journalisten/deskundigen
14:30 uur Netwerkronde journalisten/deskundigen
16:00 uur Uitreiking Vrouw in de Media en You Go Girl Award

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.