Relatiegeschenk uitkiezen? Mokken bedrukken!

Relatiegeschenk uitkiezenEen mok gebruik je dagelijks. Dat maakt het een geschikt artikel voor promotie doeleinden. Je kunt er een heerlijke kop koffie of thee uit drinken. Een kop koffie of thee drinken uit een gepersonaliseerde mok? Dat is nog leuker! Geef een gepersonaliseerde mok cadeau, deel ze uit als relatiegeschenk of gebruik ze bij jou op kantoor of in de kantine om je bedrijf te presenteren. En maak er dan ook een leuke mok van! Met een inspirerende of grappige quote bijvoorbeeld. Een relatie geschenk uitkiezen is leuk. Je kunt op een creatieve manier meer vertellen over je bedrijf dan alleen een product of dienst. Denk aan je missie, visie en de waarden van jouw eigen zaak. Die zijn het meer dan waard om aandacht te krijgen.

Stel jouw eigen bedrukte mok samen

Zit je er ook aan te denken om een eigen mok te laten bedrukken? Dan is het goed om na te denken wat je wilt. Kies je voor een bedrijfslogo, leuke afbeelding of een quote? En in welke kleur wil je de mok graag hebben? Wil je een leuke kleur of gaat je voorkeur uit naar een neutrale witte mok? Het is allemaal mogelijk!

Vaatwasbestendige mokken?

De belangrijkste vraag die vaak wordt gesteld is of de bedrukte mokken vaatwasbestendig zijn. Alle mokken zijn dit. De bedrukking moet dit echter ook zijn. Of dit het geval is ligt aan de druktechniek. Mokken kunnen op verschillende wijzen bedrukt worden. De druktechnieken zijn:

– Tampondruk
– Zeefdruk
– Lasergravure
– Transfer
– Sublimatie

Alleen bij een Tampondruk kan het voorkomen dat de bedrukking vervaagd. Dit gebeurt geleidelijk en is pas zichtbaar vanaf een paar honderd wasbeurten. Bij de overige druktechnieken zal de bedrukking hooguit lichtelijk verkleuren. Zwart wordt bijvoorbeeld donkerbruin op den duur.

Bestel jouw bedrukte mokken online

Wil je mokken bedrukken met jouw logo? Bestel deze dan online. BudgetGift heeft bijvoorbeeld al jaren ervaring in het bedrukken van mokken. Bij de meeste partijen heb je scherpe prijzen, veel keuze en een snelle levertijd. En heb je de mokken eenmaal in huis? Deel ze dan gul uit! En laat iedereen mee genieten van jouw inspirerende mokken.
Het gevoel dat je mensen geeft met een bepaalde boodschap of kleur, zegt meer dan duizend woorden! Kijk maar even naar de foto bij dit artikel. En stel je voor hoe je dit uitzicht kunt oproepen met een bepaald ontwerp. Probeer je voor te stellen op welke manier een simpele mok een wereld aan gevoel teweeg kan brengen. Wees creatief en maak een meeslepend ontwerp. Dat mag ook kort, eenvoudig of krachtig zijn. De koffie of thee doet de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.