Shoptegoed & Tips voor ‘veilige’ relatiegeschenken

Shoptegoed & Tips voor ‘veilig’ relatiegeschenk

shoptegoedAls je een eigen zaak hebt, kom je regelmatig voor de meest verrassende vraagstukken te staan. Een ervan is het relatiegeschenk. Wat kun je een klant geven als blijk van dank? Je wilt je connecties iets geven dat anders is, dat de eigenheid en originaliteit van je zaak onderstreept, maar misschien weet je niet altijd wat. In dat geval kunnen wij je helpen aan een leuk tip. Wat nu als we zeggen dat het geven van ‘veilige’ relatiegeschenken een top idee is? Je kunt zelfs gratis shoptegoed winnen via Haar eigen Zaak!

Durf origineel te zijn

helmenMisschien denk je nu dat we zeggen: neem geen risico en geef je klanten iets dat veilig is, dat ze altijd waarderen, iets waar niemand van op zal kijken. Dat kan en daar zou je ook een klant blij mee kunnen maken. Maar wat nu als je jouw klant echt wilt verrassen? Verdiep je eens in zijn of haar hobbies en sluit daar een kado op aan. Dat is toch persoonlijker dan een fles wijn. Kies er eens voor om op te vallen, een statement te maken, ook als het gaat om de keuze van het juiste relatiegeschenk. Wat dacht je er bijvoorbeeld van een helm te geven? Natuurlijk aan dat deel van je klanten die motor of scooter rijdt, dat zullen er ongetwijfeld velen zijn. Een kwalitatieve systeemhelm aan je connecties cadeau doen, staat chique en toont aan dat je staat voor snelheid en lef. Maar aan de andere kant toon je met dit geschenk aan betrokken te zijn bij de veiligheid van de mensen in je netwerk. Natuurlijk kun je ook heel symbolisch een mooi slot cadeau doen. Je laat zo zien dat je de relatie graag goed bewaakt, aangezien je er erg veel waarde aan hecht. Leuk gevonden en nog praktisch ook. En met een gratis shoptegoed, kun je het nog voordelig uitproberen ook!

Zichtbaar zijn = herinnerd worden

helmAls je de eigenaar van een eigen zaak bent, is het kortom belangrijk niet altijd te kiezen voor het platgereden pad. Door je te onderscheiden, en een relatiegeschenk aan te bieden dat anders is en karakter heeft, zal je waarschijnlijk niet meer zo snel vergeten worden. Beter gezegd; het zal je helpen bij het leggen en behouden van vruchtbare zakelijke relaties, nu en in de toekomst!

Gratis winnen shoptegoed

Ervaar het zelf eens en win gratis shoptegoed ter waarde van 100 euro bij helmonline. Je kunt dan een of twee mooie helmen of gerelateerde artikelen uitzoeken als relatiegeschenk en zien hoe jouw klant daarop reageert! Doe mee voor 1 maart 2016 en win via deze link. Als je meedoet ontvang je voortaan gratis onze e-nieuwsbrief. Je kunt je daar later altijd weer voor afmelden. De winnaar krijgt bericht per email.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.