Podcast: Waardering op de werkvloer levert ondernemers meer op!

Waardering maakt werknemers productiever en gezonder!

podcast waarderingWat doet waardering met werknemers en collega’s? Wanneer jij als werkgever of managers vaker jouw waardering uitspreekt, gaan jouw werknemers of collega’s harder werken. Ze worden productiever én hebben minder last van stress. Dat zegt organisatiepsycholoog en teamcoach Irith Koster in de nieuwe podcast De energie van waarderen op de werkvloer. ‘Ook als je zelf je waardering uitspreekt naar je collega heeft dat een positief effect voor jezelf: je krijgt letterlijk meer energie van waardering.’ Interessant om te bedenken wat dit kan doen voor leveranciers en klanten. De moeite van het onderzoeken waard. Luister de podcast hieronder en kom erachter wat jij zou kunnen doen om meer waardering uit te spreken. Hoe bewuster je bent, hoe makkelijker het gaat.

Podcast waardering op de werkvloer

Irith Koster over waarderingIn deze podcast verklaart Irith Koster waarom waardering voor veel werknemers zelfs belangrijker is dan salarisverhoging! Zij legt het verschil uit tussen een compliment en echte waardering en zij vertelt aan de hand van diverse voorbeelden en onderzoeken hoe waarderen het verschil kan maken voor elke organisatie. En behalve voor de omzet, wil je ook graag verschil maken voor de mensen waar je mee werkt. Want hoe beter je met elkaar omgaat, hoe duurzamer de relatie. Ook Irith samen met de andere gasten in op de rol van waardering bij het verkrijgen van weerbaarheid en het voorkomen van een burn-out.

Over De energie van waarderen

NUON_Energie van waarderenWaarom is waardering zo belangrijk voor ons? En hoe geeft het ons energie? Daarover gaat de nieuwe podcast-serie De energie van waarderen, die is opgenomen naar aanleiding van het Nationaal Waarderingsonderzoek dat energiebedrijf Nuon onlangs liet doen onder ruim 1.000 Nederlanders. In drie afleveringen gaan organisatiepsycholoog Irith Koster, relatiedeskundige Paulien Timmer en lector Ouderschap en Ouderbegeleiding Carolien Gravesteijn dieper in op het belang van waarderen. Waarderen op de werkvloer, in liefdesrelaties en voor kinderen binnen het gezin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.