Ondernemen tegen de wind in? Mariëlle van Werven doet het!

Webwinkel Annadiva.nl opent een fysieke winkel. Per september is Annadiva te vinden in het centrum van Nijmegen. Annadiva is een aanbieder van lingerie en badmode en biedt naast reguliere maten ook een groot aanbod voor vrouwen met een grote cupmaat.

200 km reizen voor een bikini
Mariëlle van Werven licht toe waarom ze daarnaast ook een fysieke winkel opent. “Wij willen onze klanten maximale service bieden. Veel van onze klanten bestellen met plezier online. We merkten echter ook dat sommige vrouwen toch graag zelf eerst hun bikini of bh willen passen en persoonlijk contact op prijs stellen. Van Werven vult aan: “soms waren er mensen die vanuit Groningen naar ons kantoor in Den Bosch kwamen. Bij Annadiva kunnen ze wel slagen voor een grote cupmaat bikini. Dit in tegenstelling tot de meeste reguliere lingeriezaken.”

Groei ondanks recessie
Veel lingeriezaken hebben het moeilijk. Recent nog verkeerden Marlies Dekkers en De Bodycover Group in moeilijkheden. De winkel van Marlies Dekkers in Nijmegen, waar Annadiva zich nu vestigt, is definitief dicht.  De oprichtster van Annadiva – Mariëlle van Werven – is niet bang voor de huidige economische tegenwind. “Ondanks de recessie groeit Annadiva hard. Nijmegen is bovendien een populaire winkelstad, dicht bij ons hoofdkantoor in Den Bosch. De kans om een winkel in Nijmegen over te nemen, greep ik dan ook graag aan. Met de combinatie van een webwinkel en fysieke vestiging kunnen we onze klanten maximale service bieden en krijgen we een nog groter bereik.”

Van Werven is vol vertrouwen. “Afgaande op de reacties van onze volgers op Facebook in de regio Nijmegen, moet de winkel wel een succes worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.