De ‘fiets van de zaak’ koop je voordelig online

Zowel voor particulieren als bedrijven zijn er vele voordelen om online een fiets te kopen. Voor bedrijven is het bovendien mogelijk om het personeel de mogelijkheid te bieden tot een fietsplan. Dit zorgt niet alleen voor een verlaging van de lasten maar ook voor een verhoogde arbeidsproductiviteit. Enfin, ten opzichte van de conventionele fietsenwinkels zijn er vele voordelen om een fiets online te kopen. We hebben de voordelen even voor u op een rijtje gezet.

Prijs

Online liggen de prijzen vele malen lager dan bij de conventionele fietsenwinkels. Door de lagere operationele kosten kunnen online aanbieders de fietsen voor een scherpe prijs aanbieden. Bij de conventionele fietsenwinkels liggen deze kosten en vaak dus ook de prijzen vele malen hoger.

Bezorging

Bij de reguliere fietsenwinkels is het mogelijk om een fiets te testen. Echter, het aanbod is vaak gering waardoor het niet mogelijk is om voor kinderen diverse inchmaten uit te proberen. Het is weliswaar mogelijk om dit model te bestellen alleen ben je vaak nog steeds gebonden aan lange levertijden. Mensen die een fiets kopen bij Fietsenopfietsen.nl hebben de fiets binnen één werkdag in huis, mits de bestelling voor 12.00 uur heeft plaatsgevonden. Dit zijn aantrekkelijke leveringsvoorwaarden waardoor online een groot voordeel biedt ten opzichte van offline winkels.

Specificaties snel vergelijken

Vanwege het diverse aanbod is het online makkelijker, en ook sneller, om specificaties en prijzen snel met elkaar te vergelijken. In combinatie met de snelle levering betekent dit dat je snel kan schakelen en het niet lang duurt voor je de fiets in bezit hebt.
Kortom genoeg redenen om je fietsen voortaan online te bestellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.