Last minute wintersport

De laatste dagen van maart is er, vooral in Oostenrijk, nog volop nieuwe sneeuw gevallen. Op de Mölltaler Gletscher viel deze dagen zelfs nog 180 cm!! Ook op de meeste pistes in Frankrijk en Zwitserland is nog sprake van sneeuwzekerheid. Zonder veel risico kan er dus met een gerust hart nog een last minute wintersport worden geboekt.
De voorbereidingen
Wordt het Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk? Waar boek je het beste je last minute? Wat is er nog aan spullen nodig om je uitrusting compleet te maken? Even de zaken goed op een rijtje zetten en dan eens snel kijken bij Wintertrex wat er zoal aan reizen wordt aangeboden. In elk geval ook nog een nieuwe skibril nodig en ook niet vergeten om de ski’s te laten slijpen en te waxen.

Selectie waar naar toe
Je houdt van uitdagende en gevarieerde pistes. Ook het hotel moet van goede kwaliteit zijn en als het even kan natuurlijk niet te duur. Omdat jullie ook van gezelligheid houden en het skiën ook wel een dagje willen onderbreken voor een leuk uitstapje, kies je misschien het best voor Oostenrijk. Ook de apres ski is daar heel goed verzorgd. En van voorgaande ervaringen weet je dat de prijzen van de liften en de skischolen daar alleszins meevallen.

De reis kan beginnen
Je hebt in enkele dagen tijd alles perfect geregeld. De auto is afgetankt, de winterbanden zijn gemonteerd en de sneeuwkettingen liggen op een zodanige plek in de auto dat ze onder handbereik zijn. Het hotel is geboekt. De bestelde spullen bij naam zijn ontvangen. De dakkoffer en de kofferbak zitten beide vol met de dingen die je nodig hebt (of waarvan moeder de vrouw dat althans denkt!). Het wegenvignet kopen we wel bij de Oostenrijkse grens. Yes …. niks kan ons nog gebeuren; we gaan genieten van de laatste sneeuw en een heerlijk sportieve last minute vakantie. Hier gaat u naar Wintertrex.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.