Home > Nieuws & Tips > Kerstpakket bestellen voor je personeel, nu doen!

Kerstpakket bestellen voor je personeel, nu doen!

kerstpakketHet lijkt wat vroeg zo vlak voor de zomer, maar het is tijd om de kerstpakketten voor het personeel uit te zoeken en te bestellen. Wil je een traditioneel kerstpakket of juist iets bijzonders? Kies je voor een product of een beleving? Of zet jij je dit jaar met je personeel in voor een goed doel? En heb je geen personeel? Denk er dan eens aan iemand te verrassen waar je veel mee samenwerkt of verwen een goede klant met een mooi cadeau.

Persoonlijk kerstpakket

Als je een of twee personeelsleden hebt, kun je een kerstpakket goed afstemmen op de persoon die het ontvangt. Je kent elkaar goed en je let in de loop van het jaar goed op wat iemands voorkeuren zijn. Misschien kun je wel een hele speciale wens in vervulling laten gaan voor een medewerker, die goed werk heeft geleverd dit jaar. Dat kan een product of juist een beleving zijn. Hoe persoonlijker het geschenk, hoe groter de kans dat de medewerker er echt blij mee is. En dat is natuurlijk wat je wilt bereiken. Daarmee spreek jij jouw waardering uit voor de inzet van die persoon dit jaar.

Shoppen op de zaak

Hoe meer personeel je hebt, hoe lastiger het is om echt een persoonlijk kerstpakket te kiezen. Daar heeft een specialist als Kerstpakkettenplaza ook een oplossing voor. Behalve standaard kerstpakketten voor iedereen kun je daar kiezen voor een kerstpakket waarin iedereen zelf kiest binnen een vast budget. Je krijgt dan een tijdelijke ‘webshop’ met diverse producten, belevingen en goede doelen. Jouw personeel krijgt dan toegang tot die webshop om zelf te kiezen wat het beste bij hem of haar past op kosten van de zaak. Uiteindelijk is dan ook iedereen tevreden.

Mooie woorden met kerst

Naast een geschenk is het goed om een jaar van samenwerken af te sluiten met een bijeenkomst. Een borrel, een diner of een uitje. Daarbij horen mooie woorden. Je kunt iedereen en sommige werknemers in het bijzonder bedanken voor hun inzet. In globale woorden spreken over wat je samen bereikt hebt en daar je dank over uitspreken. En je kunt op inspirerende wijze laten zien waar je volgend jaar heen wilt met het bedrijf. Maak daar iets moois van. Vat het jaar samen en laat iedereen met een goed gevoel naar huis gaan. In januari komen dan de harde cijfers wel weer op tafel als er doelen gesteld moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.