Kantoor huren of verhuren? Dat kan via Skepp

kantoor huren-Informatieve blog over een kantoor verhuurbedrijf-
Het zal je opgevallen zijn dat het goed gaat met de Nederlandse economie. In veel branches is er grote krapte wat betreft personeel, maar ook wat betreft kantoorruimte. Bij Skepp kun je in veel steden voor weinig geld aan een groter kantoor komen. Denk bijvoorbeeld aan Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, of Den Haag, maar ook aan de kleinere steden zoals Arnhem of Breda. Overal in Nederland, maar ook daarbuiten, heeft Skepp menig kantoor in de etalage staan. Hier ben je altijd verzekerd van eerlijk advies. Zij kunnen al je kantoor gerelateerde vragen beantwoorden. Bekijk alle beschikbare steden voor kantoorruimte via de website. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog lees je van alles over kantoorverhuur.

Jouw eigen kantoor huren of verhuren?

Skepp ontzorgt niet alleen ondernemers die een kantoorruimte zoeken, maar juist ook verhuurders. Als jij een kantoorruimte hebt om te verhuren, kan je die zorgeloos online aanmelden in de virtuele etalage. Er is ruimte voor persoonlijke wensen en advies. Skepp ontzorgt de verhuurder compleet. Alles wat bij verhuur komt kijken nemen zij uit handen.

Wat je zoal kunt huren en verhuren

  • Een Virtual Office
  • Flexplek
  • Eigen Werkplek
  • Kantoorunits
  • Grotere Kantoorruimte

Waarom kies je er voor om je kantoor te laten verhuren?

Skepp biedt drie verschillende pakketten om jou als eigenaar volledig te ontzorgen. De drie pakketten zijn Officelisting, Officemanager en Officeplanner. Jouw kantooraanbod wordt met Officelisting gratis op de vergelijkingswebsite van Skepp geplaatst. Bij het pakket ‘Officemanager’ geef je de financiële en administratieve zorgen uit handen aan SKEPP, terwijl je zelf inzicht houdt in het overzichtelijke Officemanager Dashboard. Met Officeplanner leveren ze, naast een huurder, ook de inrichting. Een groot voordeel hiervan: je hoeft zelf niet te investeren in meubilair. Bovendien regelt SKEPP het transport, de montage en eventuele schade. Vooraf wordt er altijd duidelijk in kaart gebracht wat jouw wensen zijn met betrekking tot kantoorverhuur. Op deze manier wordt er alles uit de samenwerking gehaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.