Hip naar de klant toe, maar geen geld voor Mini Cooper?

hipAls zakenvrouw is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Dit geldt dan niet alleen voor je eigen uiterlijk, maar ook voor je vervoer. Maar we hebben niet allemaal het budget voor een dikke bak met privéchauffeur. Wil je hip naar de klant toe, maar is een Mini Cooper je te duur? Ga op de fiets! Het is 2017, het kan!

Hip naar de klant

Fietsen is al lang niet meer vervelend of suf. En het is ook nog eens heel veel goedkoper dan de auto, zoals we onlangs al schreven. Fietsen is heerlijk en je zet er juist een statement mee. Door op de fiets bij je klant te verschijnen laat je zien om het milieu en je eigen gezondheid te geven, een goede eerste indruk. De fiets heeft vele voordelen die jou als zakenvrouw kunnen helpen. En het staat tegenwoordig ook nog eens hip.

Type fiets

Er zijn verschillende typen fietsen waarmee jij je naar en tijdens het werk kunt verplaatsen. Zo is de transportfiets erg handig als je een grote tas met spullen mee moet nemen, deze heeft namelijk naast een bagagedrager achterop ook een voordrager, genoeg ruimte voor handtas, laptoptas en eventuele boodschappen die je onderweg even hebt gedaan. En de elektrische fiets is bijvoorbeeld fijn wanneer je langere afstanden af moet leggen. Door de elektrische motor in de fiets krijg je letterlijk een duwtje in de rug en leg je een langere afstand af in een kortere tijd, en je komt niet moe en bezweet aan.

Imagoboost

Door op de fiets bij de klant aan te komen, kun je je imago een enorme boost geven. De fiets brengt vele positieve gedachten met zich mee. Als je op de fiets aankomt, zal de klant niet alleen denken dat je rekening houdt met het milieu, maar ook dat je aan de portemonnee en aan je gezondheid denkt. Positieve eigenschappen in de zakenwereld. Want een gezond lichaam betekend een gezonde geest en wie op zijn portemonnee let, houdt een zakcentje over.

Om goed voor de dag te komen bij je klant of zakenrelatie heb je helemaal geen snelle sportwagen of hippe Mini Cooper nodig, kom op de fiets en laat zien dat je een sterke en verstandige zakenvrouw bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.