GEZOCHT: Freelance verkopers MBO/HBO/WO 10-20 uur, vanuit huis

Opdrachtgever
9tot3 verbindt met haar vacaturebank, werkgevers uit alle sectoren aan hoogopgeleide kandidaten. Deze kandidaten willen hun werktijd in overleg vast kunnen stellen, bijvoorbeeld -deels- onder schooltijd. 9tot3 is er voor zowel fulltime als parttime functies op MBO, HBO en WO niveau, in vast, tijdelijk of freelance dienstverband. Dit jaar vond 98% van onze klanten de juiste kandidaat binnen 30 dagen!

Om 9tot3 vacaturebank groter te maken en nog meer mensen aan een flexibele baan te helpen, willen wij onze zaak meer onder de aandacht van werkgevers brengen. Omdat oprichtster Vivienne Westerhoud deze werkzaamheden op dit moment nog alleen doet, is zij op zoek naar freelance verkopers om haar werk kracht bij te zetten.Branche: Uitzendbureau / Werving & Selectie
Dienstverband: Freelance, ZZP
Opleidingsniveau: MBO, HBO, WO
Regio / Stad: Alle / Thuiswerken
Werktijden: < 16 uur, 16 – 24 uur
Werkveld: Sales / Accountmanagement

Functieomschrijving

Wat wij vragen
Je hebt ervaring met telefonische verkoop en accountmanagement.

Je hebt een eigen zaak met een inschrijving bij de Kvk en een VAR verklaring voor de activiteit ‘verkopen’, Telesales of iets soortgelijks.

Je kunt goed zelfstandig werken. Jouw regio in kaart brengen, bedrijven benaderen, en een relatie onderhouden met bestaande klanten.

Je bent representatief en enthousiast over het concept van 9tot3.

Je opleiding vind ik minder belangrijk, ervaring en aantoonbaar succes in verkoop is een must. Evenals affiniteit met het doel van 9tot3 en haar doelgroep.

Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom te reageren op deze functie.

Je werkt direct samen met oprichtster Vivienne Westerhoud. Je krijgt een regio van Nederland toegewezen, waarin je bedrijven kunt benaderen. Dat zal de regio zijn, waarin je woont. Je benadert zelfstandig per telefoon of via bedrijfsbezoek nieuwe en bestaande klanten voor het plaatsen van vacatures op de 9tot3 vacaturebank.

In de regio’s Noord- en Zuid Holland zijn al freelancers aan de slag. Wij zoeken voor alle andere regio’s nog kandidaten.

Wat jij krijgt
Je werkt vanuit huis. Jouw werkzaamheden zijn op no cure no pay basis. Over álle inkomsten in jouw gebied ontvang je een aanzienlijke commissie.

Interesse?
Graag kom ik in contact met jou. Wil je mij bellen? En jezelf verkopen? Ik ben Vivienne Westerhoud en binnen schooltijden goed te bereiken op 06-51949755. Ik hoor graag van je! Of stuur een mail naar info@9tot3.nl, dan bel ik jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.