GEZOCHT: Consultant telefonische marktbewerking HBO/WO, <24 uur, vanuit huis

Werkgever
MarkResult is gespecialiseerd in bewerking van de zakelijke markt in naam van haar opdrachtgevers. De praktijk toont aan dat bij bedrijven en organisaties de prospectieve marktbewerking nogal eens onder druk staat. Het aantal potentiële opdrachtgevers is in de regel groter dan de intern aanwezige capaciteit om ze, met enige regelmaat, consistent en kwalitatief hoogwaardig, te bewerken. Het gevolg is dat omzet- en marktaandeelgroei en daarmee rendementen achter blijven op feitelijk haalbare prognoses. MarkResult maakt haar opdrachtgevers in commerciële zin succesvoller.Bedrijfscultuur
Enkele termen die MarkResult kenmerken zijn: integriteit, betrokkenheid (zowel bij opdrachtgevers als bij medewerkers), humor, teamspirit en ?gezamenlijk de schouders er onder?. Hoewel er vanuit een thuisbasis wordt gewerkt, is er veel contact met kantoor en met collega?s onderling.
Functieomschrijving

Branche: Alle branches
Dienstverband: Freelance, ZZP
Opleidingsniveau: HBO, WO
Regio / Stad: Alle / Thuiswerken
Werktijden: < 16 uur, 16 – 24 uur
Werkveld: Sales / Accountmanagement


De functie
Als consultant marktbewerking ben je een verlengstuk van onze opdrachtgever. In samenspraak met de opdrachtgever buig je je over zijn/haar propositie en breng je, middels telefonische inventarisatie en screening, in kaart welke prospects interessant zijn. Relatieopbouw is een keyword. Jij bepaalt welk vervolgtraject wenselijk is en je informeert en adviseert de opdrachtgever daarover.

Het voeren van kwalitatief hoogwaardige telefoongesprekken met personen op het juiste functieniveau (hoger management of directie) is waar het om gaat. Wij werken niet met vastomlijnde scripts. Onze mensen zijn, door hun werkervaring, opleidingsniveau en sociale vermogens, zeer goed in staat om op natuurlijke wijze een zakelijk, prospectief gesprek te voeren.

Functie-eisen
Geschikte kandidaten hebben uitgebreide werkervaring in de zakelijke dienstverlening in een commerciële functie, functioneren op minimaal HBO werk- en denkniveau, zijn betrokken en sociaal vaardig en kunnen uitstekend communiceren.

Interesse?
Wil je meer over de functie weten, of wil je direct solliciteren, dan ontvangen wij graag jouw telefoontje of e-mail met c.v.

MarkResult
T.a.v. Ellen van Hennekeler
Huizermaatweg 346
1276 LJ Huizen
tel 035 – 528 87 60 / 06 ? 12 80 15 86
evhennekeler@markresult.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.