Do it yourself klussen uitbesteden

do it yourselfDo it yourself klussen kun je als ondernemer het beste zo snel mogelijk uitbesteden. Zo kun jij je bezig houden met de core business. De werkzaamheden waar jij je geld mee verdient. Als je net begint met ondernemen komt er veel op je af. Het begint met een idee. Misschien ga je van je hobby je werk maken. Of je gaat werk doen wat je eerst voor een baas deed. Of misschien vond je een gat in de markt met een creatief nieuw idee. Als je de stap waagt, heb je een idee waar je kansen voor ziet. Kansen die je om wilt zetten in successen.

Focus op core business

Sommige ondernemers beginnen met een mooi startkapitaal. Soms met eigen geld dat zij gespaard hebben, soms een lening van de bank of bij elkaar gebracht door crowdfunding. Als je een productie bedrijf start en machines of gebouwen nodig hebt, dan is een startkapitaal een vereiste. Als er geld is, dan lijkt het logisch om de zogenaamde do it yourself klussen uit te besteden. Maar ook als je zonder geld begint aan een dienstverlenend bedrijf waarin jij je expertise inzet voor je klanten, is het een goed idee om do it yourself klussen uit te besteden. Om succes te hebben is het belangrijk dat jij zoveel mogelijk tijd besteedt aan werk voor je klanten. En heb je nog weinig klanten? Dan ben je die aan het werven! Kijk eens bij zoofy.nl om snel een goede vakman te vinden voor de klussen die jij beter niet op kunt pakken.

Do it yourself klussen uitbesteden

Vooral de kleine zelfstandige dienstverlener valt nogal eens in de valkuil om alles zelf te willen doen. Het nieuwe kantoor opknappen? Veel startende ondernemers werken vanuit huis en lopen ook elke dag langs huishoudelijke klusjes, die zij terloops oppakken. Het is de kunst die te laten liggen binnen werktijden of er iemand voor in te huren. Binnen werktijden ben je voor je klanten aan het werk, werf je nieuwe klanten door on- en offline netwerken of coldcalling. Als het je lukt de do it yourself klussen zoveel mogelijk uit te besteden heb je de grootste kans om van je onderneming een succes te maken. Want jouw tijd is geld waard, net als jouw expertise!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.