Natuurlijke huidverzorging is Patty Breed’s passie

Patty BreedIk ben Patty Breed en ik ben een jaar geleden met Young Beauty begonnen. Mijn webshop is gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging voor de jonge en de gevoelige huid. Dit is zo gekomen omdat ik in Nederland niet kon slagen om voor mijn dochter een goede natuurlijke verzorging te vinden. Meestal kochten wij als wij op vakantie waren een flinke voorraad waar ze dan een tijd mee vooruit moest. Dit kon anders bedacht ik mij opeens, en zo is Young Beauty ontstaan.

Kennis over de huid

Natuurlijke huidverzorgingIk wil altijd weten wat ik verkoop daarom ben ik mij in de producten en de huid gaan verdiepen. Ik heb ontzettend veel geleerd en ik ben mij nu zeer bewust van het belang van milde producten voor de jonge huid en ik wil dit graag met iedereen delen. Daarom schrijf en deel ik mijn kennis ook in mijn blog.

Natuurlijke huidverzorging

De merken van Young Beauty zijn uniek en wij vertegenwoordigen deze merken ook in de Benelux. Wil jij een van onze merken voeren in je eigen webshop? Dan kun je in contact komen met onze groothandel. De webshop voeren en alles wat erbij komt kijken is voor mij een groot avontuur en ik geniet er volop van!

Goed voor mens, dier en milieu

Fairtrade is een belangrijk onderdeel van Young Beauty. Onze merken worden allemaal verantwoord geproduceerd. Ze bevatten natuurlijke, eerlijke ingrediënten die niet getest zijn op dieren en de producten zelf worden ook niet op dieren getest. Ik zou uren door kunnen gaan over hoe geweldig deze producten zijn maar je moet ze toch echt zelf ervaren. Kom je ook eens bij ons shoppen?
youngbeauty-9

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.