Home > Haar eigen Zaak! Leden > Coaches > Haar eigen Zaak!lid Anita Brinkman helpt moeders

Haar eigen Zaak!lid Anita Brinkman helpt moeders

Healthy Mama helpt (bijna) moeders om hun belastbaarheid en intuitie te vergroten zodat ze blij en ontspannen kunnen zijn en beter in hun vel steken. Healthy Mama Lifestyle is een website met praktische inspiratie die je helpt kiezen voor een bewust en zinvol leven. Je wordt gestimuleerd te luisteren naar je eigen stem, gevoelens en bevindingen te uiten en toe te passen. De artikelen gaan onder andere over zelfvertrouwen, (over)gevoeligheid, intuitie, gedrevenheid, helder weten, perfectionisme, (de kracht van) gedachten, emoties, authenticiteit, belasting vs. belastbaarheid en weerbaarheid.

We lopen allemaal wel eens vast als moeder door een combinatie van lichamelijke factoren, wat je meemaakt en persoonlijke eigenschappen. Maar bijna niemand geeft dit toe of komt er mee ‘naar buiten’. En toch zouden we elkaar daar mee kunnen helpen voor (h)erkenning. Het is geen zwakte, het is de realiteit! Vrouwen zijn zich niet of nauwelijks bewust welke (gezondheids)gewoontes hun lijf stress bezorgd. Dit leidt niet alleen tot (burn-out) klachten, maar beïnvloedt ook de gemoedstoestand en rekt het ontzwanger herstelproces.

Oprichter Anita Brinkman:

Binnen Healthy Mama Lifestyle kan ik inzichtelijk maken dat je kunt kiezen voor een leefwijze die energie levert, weerstand verhoogd en mentaal sterker maakt! Jarenlang heb ik vrouwen met postnatale klachten gecoacht. Wat me opvalt is dat door gevoeligheid van vrouwen rond life events, klachten gecreeert worden die jaren aan kunnen houden! Dit is schrijnend en niet nodig! Het is mijn passie geworden alles wat te maken heeft met vrouw- en jezelf zijn, moed, passie, kracht en ontwikkeling, te onderzoeken en te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *