Annelies Wiersma

Annelies Wiersma (1967) is een van de initiatiefnemers van het DeugdenprojectTM in Nederland, door de VN geprezen als beste opvoedmethode voor gezinnen van alle culturen. Het Deugdenproject is meer dan een opvoedmethode: het wordt wereldwijd toegepast in gezinnen, op scholen, voor persoonlijke groei en in organisaties. In 2001 kreeg Annelies bij toeval ‘The Family Virtues Guide’ (Het grote deugdenboek voor ouders en kinderen) in handen. Ze was meteen enthousiast, zocht contact met het internationale project, volgde een opleiding in Genève en introduceerde de deugdenbenadering in haar gezin en haar werk. In 2002 startte Annelies met haar bedrijf ACT on Virtues www.actonvirtues.nl
Van huis uit is Annelies ingenieur (HTS). Bij de JJ-Trainers Academie in Amsterdam slaagde ze voor haar post-HBO opleiding communicatietrainer.

Kenmerkende deugden
Enthousiasme, doelgerichtheid en respect zijn deugden die je als deelnemer aan een cursus of lezing van Annelies ongetwijfeld zult zien en ervaren. Behulpzaamheid en integriteit zijn andere deugden die haar kenmerken. Vivienne heeft Annelies geenthousiasmeerd deugden ook voor het netwerk van Haar eigen Zaak in te zetten. Bijvoorbeeld via het geven of faciliteren van workshops op netwerkbijeenkomsten.

Passies
Naast haar opleiding en werkervaring als communicatietrainer werkt Annelies als freelance journalist en tekstschrijver. Ze heeft er met Uitgeverij De Zaak en haar eigen Uitgeverij ACT on Virtues voor gezorgd dat de boeken en materialen van het Deugdenproject in het Nederlands beschikbaar zijn. In 2007 publiceerde ze haar eerset eigen deugdenboek Haal het beste uit je kind en jezelf; opvoeden met deugden. In 2009Reflectiekaarten; 100 deugden om je te inspireren. Het boek Adempauze van Linda Kavelin Popov is ook een uitgave van ACT on Virtues. Ze publiceert regelmatig over onder andere het DeugdenprojectTM in diverse bladen en kranten.
Haar partner Marco in ’t Veldt is jounalist en heeft naast zijn baan www.persbureaugroningen.nl Kun je hulp gebruiken bij het benaderen van de media, bijv. schrijven en versturen van persberichten, het aanbieden van artikelen of het schrijven van teksten voor flyers, websites en ander PR materialen. Neem dan eens contact op. We kunnen ook de vormgeving, huisstijl of eventueel zelfs een boek helpen realiseren.

Annelies Wiersma
Adres: FD Rooseveltstraat 29
9728 RV Groningen
Email: info@actonvirtues.nl
Website: www.actonvirtues.nl
Organisatie: Advies Coaching & Training vanuit deugden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.