Angela van der Hoeven

Van der Hoeven Advocatuur is een slagvaardig advocatenkantoor, met een verfrissende kijk op de advocatuur. We verlenen juridische diensten aan onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Ons kantoor heeft een algemene juridische praktijk met specialisaties arbeidsrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, pensioen en ontslagrecht.

Onze meerwaarde is onze specialistische juridische kennis, in combinatie met een brede ervaring buiten de advocatuur op het terrein van mens en werk: sociale zekerheid, de aanpak van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, re-integratie, herplaatsing en de ontwikkeling van mensen.
Brede eigen ervaring in diverse management en directiefuncties, maakt dat we oplossingen en problemen plaatsen in een breder perspectief.
Deze meerwaarde bewijst zich in de praktijk steeds opnieuw en leidt tot een beter resultaat voor alle partijen.

Betrokkenheid bij u als klant en uw resultaat staat bij ons centraal, met passie voor de professionaliteit in ons vak.
Van der Hoeven Advocatuur kenmerkt zich door een daadkrachtige en praktische aanpak, zowel in de advies als procespraktijk. Daar kunt u op rekenen! We beschikken over een breed netwerk van advocatenkantoren, fiscalisten, mediators, coaching, consultancy, medische en arbeidskundige expertise, notarissen en re-integratie en outplacementbureaus. Voor iedere opdracht kunnen we dus maatwerk bieden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, kijk dan verder op onze website of neem meteen met ons contact op, op telefoonnummer 076-520 14 55.

Angela van der Hoeven. Van der Hoeven Advocatuur.
Adres: Etnastraat 20
4814 AA Breda
Email: info@advocatuur.nl
Website: www.vanderhoevenadvocatuur.nl
Telefoon (werk): 06-27062427

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.