Vrouwen en werk. WerkZe! symposium

vrouwen en werkVrouwen en werk. Tijdens het symposium Werkze! zal worden ingegaan op de toename van het aantal (hoogopgeleide) vrouwen op de arbeidsmarkt. Hierbij ligt de nadruk op de gevolgen van deze ontwikkeling voor beleid en praktijk. Wat zijn de gevolgen van meer vrouwen op de arbeidsmarkt en in topposities? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de (HR-) praktijk? Hoe kunnen en/of moeten beleidsmakers (het beste) op deze ontwikkelingen inspelen?

Vrouwen en werk

WerkZe! Een symposium over Vrouwen en Werk vindt plaats op donderdag 4 juni van 13.30 uur tot 17.30 uur in het auditorium van Panteia (Bredewater 26, Zoetermeer). Het bureau is gelegen direct naast het station Zoetermeer en beschikt over een eigen, ruime parkeergelegenheid. Deelname is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Daarom is aanmelden via symposium@panteia.nl noodzakelijk.

Hoe wat wie en waarom? symposium

logoDe meerwaarde van het symposium ligt in het levendige gesprek tussen beleidsmakers en ervaringsexperts uit de praktijk. Na de plenaire inleiding bestaat het programma dan ook uit drie rondes waarin discussie plaats vindt over drie thema’s:
(Internationaal) vrouwelijk ondernemerschap
Gastspreker: Monique Ravenstijn, eigenaar van JUMBO supermarkten in Texel en Zwaagdijk.
Vrouwen en techniek
Gastspreker: Kitty de Hey-Maas, Strategy and Communication Director, IHC Merwede Holding B.V.
Vrouwen in topposities
Gastspreker: Astrid van Heumen, onderneemster op het gebied van executive search, Corporate Casting
Elk thema wordt door een gastspreker uit de praktijk ingeleid. De gastspreker vertelt kort iets over zijn/haar ervaring met of visie op het thema. Na afloop kunt u nog napraten met andere experts/deelnemers tijdens de netwerkborrel.

Wilt u ook ontstressen, meet the coach! Panteia biedt op het symposium ook een blind date aan met een coach, een professioneel klankbord die u op weg helpt om uw dromen en doelen te verwezenlijken!

We hopen u te ontmoeten op 4 juni!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.