Female Leadership Journey India november 2014

Wil jij je interne en externe leiderschap verder ontwikkelen en je professionele doelen bereiken? Weten hoe je ondanks alle rollen die je moet vervullen toch bij jezelf kunt blijven? Ontdekken waar je kracht ligt, hoe je anderen inspireert en meer succes ervaart? De professionele trainers/coaches van LAB voor Leiders leren je tijdens de reis hoe je op basis van het Multi Dimensionale Systeem® alles van jezelf kunt gebruiken om zowel beroepsmatig als privé meer balans te ervaren, doelen te stellen en resultaten te krijgen. Kortom: een leiderschapsprogramma dat draait om JOU.

De kracht van de ontmoeting

Tijdens de India-reis zal er een goede balans zijn tussen de leiderschapstraining en het beleven van de lokale cultuur en natuur. De volgende drie onderdelen staan centraal:

1. ONTMOETINGEN

Je bezoekt één van de armste provincies in India: West-Bengalen. Samen met onze lokale partner Sarala Women Welfare Foundation verstrekken we hier leningen aan vrouwen die leven in de sloppenwijken van Kolkata. Met de lening starten ze hun bedrijf en verkopen ze vaak levensmiddelen: ze beginnen een theewinkel, slagerij of familiebedrijfje. In dit dichtbevolkte gebied zonder basisvoorzieningen als stromend water en riolering zijn andere mogelijkheden beperkt. Volledig uit je vertrouwde omgeving, ervaar je leiderschap in jezelf op een heel ander niveau en zie je ook wat leiderschap voor deze vrouwen betekent. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en de ontmoeting met de lokale bevolking en – vaak indrukwekkende – cultuur en natuur van India.

2. LEIDERSCHAP BELEVEN EN DOORGEVEN

Door het projectbezoek in India, zie je zelf hoe een belangrijk deel van jouw reissom wordt besteed. De vrouwen uit het project geven met hun eigen bedrijf hun gezin een betere toekomst. Daarnaast zijn ze een rolmodel voor anderen in hun omgeving. Jij ziet met eigen ogen hoe leiderschap werkt bij de allerarmsten in een andere cultuur. Tegelijkertijd volg je zelf het leiderschapsprogramma, wat je eigen perspectief hierop verbreedt. Je ontwikkelt als reisdeelnemer dus niet alleen je eigen leiderschapsvaardigheden, maar helpt tegelijkertijd anderen aan een betere toekomst!

3. MULTI DIMENSIONAAL SYSTEEM®

Het leiderschapsprogramma is ontwikkeld door onze partner LAB voor Leiders en richt zich op alle delen van jezelf waar je informatie opslaat. Je wordt dus niet alleen mentaal of emotioneel geprikkeld, maar ontdekt ook hoe je bewuster kunt luisteren naar je lichaam. Zo kom jij tijdens de training tot een beter begrip van wie jij bent, waar je voor staat en wat je wilt bereiken. Belangrijke programmaonderdelen zijn dagelijkse aandacht voor
yoga, mindfulness en meditatie en workshops waarin thema’s als leiderschap, vrouw-zijn en balans tussen werk en privé op allerlei manieren worden belicht.

PROGRAMMA

Kijk voor meer informatie en het programma op de site van Microkrediet voor moeders. Wil je meer weten over de Female Leadership Journey en overweeg je mee te gaan met onze 6e Journey van 7 t/m 17 novemver 2014, kom dan vrijblijvend naar onze inspiratiebijeenkomst op 15 september van 18.00 – 21.00 Singel80 in Amsterdam. Je kunt jezelf hier aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.