Home > Agenda > Female Ambitions Fridays, vrijdag 10 februari 2012 in Seats2Meet Maarssen

Female Ambitions Fridays, vrijdag 10 februari 2012 in Seats2Meet Maarssen

Op vrijdag 10 februari presenteert FAFnu (een nieuw platform voor de vrouwelijke ondernemer) de 2e Female Ambitions Fridays: een talkshow met twee inspirerende rolmodellen. De centrale vraag is: ‘Hoe houd je als ondernemer alle ballen in de lucht én balans in de ambities in alle verschillende rollen/levensgebieden?’ Met Vivienne Westerhoud en Marieke Hoogwout.
• Vivienne Westerhoud: haar core-business zijn haar kinderen, maar daarnaast is ze op zakelijk gebied ook succesvol: met Westwood’s Media, Haar eigen Zaak voor vrouwelijke ondernemers, 9tot3.nl vacaturebank, Mamas.nl en Mamashopt.nl. Haar idealistische ambities komen tot uiting in Stichting Mamaboom, een initiatief voor ondernemende vrouwen in ontwikkelingslanden. Kortom: ambities genoeg in de verschillende rollen in haar leven!
• Marieke Hoogwout is eigenaar van Uitgeverij Réunion: boeken over management en persoonlijke ontwikkeling waaronder ‘Vrouwen & Ambitie’ van Anna Fels en ‘Vanuit je hart naar succes. In werk, leven en moederschap’ van Jolanda Holwerda van Lof Magazine. Ze heeft in 2007 een loopbaanswitch gemaakt: van marketeer via thuisblijfmoeder tot uitgever. Haar verhaal kun je lezen in ‘Een nieuwe carrière na je 35e’, de ‘pilot’ uitgave van Réunion.

In deze Rolmodel Talkshow ontdek en ervaar je hoe je ambities kunt realiseren in verschillende rollen en op verschillende leefgebieden. Vivienne en Marieke delen met jou de uitdagingen die ze op hun pad tegen kwamen om balans te creëren, inclusief het uiteindelijke succes. Stel hen jouw eigen vragen, laat je inspireren door hun verhaal en kom in actie!
Aan het einde van Female Ambitions Fridays word je gestimuleerd door een ‘maatje’ (mentoring): wat ga jíj nu (anders) doen? Laat zien waar je talenten liggen, waar je goed in bent en maak je ambities waar op een manier die bij jóu past!

Datum: 10 februari 2012 van 10.00 – 12.30 uur (met inloop vanaf 9.45 uur)
Kosten: € 34,50 (excl. BTW)

Voor meer informatie & aanmelden: www.fafnu.nl of mail Yura Boerma info@mamcoaching.nl
Wordt vervolgd op vrijdag 9 maart 2012 met een Special rondom Internationale Vrouwendag!
Wil je lezen wat Female Ambitions Fridays jou oplevert? Klik hier

Met Female Ambitions Fridays (@FAFnu) willen wij, Yura Boerma en Marijke Huisman, vrouwelijke ondernemers stimuleren om hun ambities te realiseren. En dan niet alleen de ambities die ze hebben met hun bedrijf, maar hun ambities in al hun rollen en levensgebieden. De ambitie op het ene vlak versterkt de ambitie op het andere vlak. En door meer balans te creëren in al deze ambities zullen ze uiteindelijk succesvoller zijn als ondernemers!
Wij willen met @FAFnu een positief en breed concept neerzetten rondom het thema ambitie, zodat je als vrouwelijke ondernemer krachtiger staat voor wat je doet en laat zien wat je wilt bereiken. En hierin gaat @FAFnu niet voorbij aan het feit dat je niet alleen ondernemer bent, maar ook moeder, partner, dochter, vriendin, etc. naast je actieve rollen op maatschappelijk, bedrijfsmatig en idealistisch vlak.

© FAFnu | Yura Boerma & Marijke Huisman | www.fafnu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.