Bedrijfsgroei: Slimmer groeien vanuit samenwerking

zakenvrouwen

Bedrijfsgroei: Slimmer groeien vanuit samenwerking

Groeien is fantastisch, maar soms gaat het op eigen kracht minder snel dan je zou willen. Om jouw groeiambitie waar te maken bieden strategische samenwerkingen kansen. Er zijn veel verschillende vormen van samenwerking. Maar hoe vind je de juiste partner en hoe zorg je dat deze samenwerking stand houdt zodat deze het meest oplevert?

De Ronde Tafel “Strategische samenwerkingen, do’s & don’ts” op Bedrijfsgroei10 november biedt je inzichten in de kansen die strategische samenwerkingen met de juiste partner biedt voor jou en jouw bedrijf. Tijdens de Ronde Tafel delen we onze ervaringen, bespreken we de kansen die een samenwerking jou kan bieden en proberen we je te behoeden voor een aantal valkuilen. Een mooie gelegenheid om (weer) eens vanaf een afstand naar jouw eigen bedrijf te kijken en de strategische mogelijkheden tegen het licht te houden.

Al meer dan 400 ondernemers gebruikten de “PerspeXo Ronde Tafel sessies” voor het opdoen van top-corporate kennis, cherry picking en sparren met co-ondernemers.

Datum: 10 november 2015
Tijd: 15:00-18:30
Investering: € 245,-, ex. BTW

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.