Stijlvolle regenjas en hoed voor ondernemende vrouwen

Stijlvol in de regen

Stijlvolle regenjasWe wonen in een land waar het nogal veel regent en het zonnetje niet altijd schijnt. Vooral in de herfst hebben we hier last van. Maar ook in de andere seizoenen. Je kijkt ’s ochtends naar het weer zodat je je outfit hierop kan afstemmen, maar er blijft weinig leuks over. Maar als je afspraken hebt bij je klanten, wil je toch in een stijlvolle regenjas verschijnen. In dit artikel lees je hoe je toch stijlvol de deur uit kan wanneer het weer niet mee zit.

Stijlvolle regenjas

Het is belangrijk dat je een jas hebt die je warm houdt en het liefst waterdicht is. Een stijlvolle regenjas is ideaal hiervoor. Nu denken mensen vaak dat regenjas of te dun zijn of er niet mooi uitzien. Gelukkig worden er steeds meer regenjassen ontworpen die en warm zijn en je goed beschermen tegen de plotselinge regenbuien. Kijk bijvoorbeeld een naar de regenjassen van Rains, licht van materiaal en waterdicht. Daarnaast zijn er verschillende unisex modellen zodat er voor iedereen wat tussen zit.

Tassen

Behalve een goede regenjas, is het belangrijk ook een waterdichte tas te hebben. Vaak zitten hier spullen in die absoluut niet nat mogen worden. Denk aan je laptop, oplader, camera en meer. Bij Rains kun je ook kijken naar een stijlvolle tas of rugzak. Er zijn verschillende modellen en maten, zodat er ook een laptop in past.

Paraplu

De meeste mensen houden er niet van veel spullen mee te sjouwen als ze ergens naartoe reizen. Een paraplu kan vervelend zijn en helemaal wanneer de wind hard aan het waaien is. Online kun je zoeken naar een leuke paraplu die je kan matchen met een hoop outfits. Bij koudere dagen dragen we vaak neutrale kleuren dus stem op deze kleuren je paraplu af. Zoek ook naar paraplu’s die winddicht zijn zodat je niet ongemakkelijk ergens op straat je paraplu goed moet zetten door de wind.

———————————————
LEES OOK: Succesvol verkopen: tips voor een goed gesprek
EN Goede klantervaring is belangrijkste sleutel tot succes
———————————————

Bucket hats

In de ochtend heb je je haar mooi gekruld of gestijld en het moment dat je de deur uitloopt word je natgeregend. Zonde van je tijd en het mooie model. Een oplossing hiervoor zijn waterdichte bucket hats. Zoek op internet naar waterdichte bucket hats en je vindt ze in elke kleur en grootte. Stem je haarstijl op regendagen af met een bucket hat en je hoeft je geen zorgen meer te maken om natgeregend haar. Hou je niet zo van dit model? Zoek dan eens op waterdichte hoeden en je zult er een hoop vinden.

Heb je zelf nog tips voor stijlvol de deur uitgaan in de regen? Deel het hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.