Een sofa op kantoor voor meditatieve inspiratie

sofa op kantoorHeb jij op kantoor alleen maar bureaus en stoelen staan? Misschien is het tijd voor een hangmat of een sofa. Want het is gebleken dat werknemers beter presteren als zij in een huiselijke omgeving kunnen werken. Ontspanning af kunnen wisselen met inspanning. Even nadenken in een hangmat? Doen! Refreshen op een sofa? Goed idee! Kijk bijvoorbeeld eens bij UrbanSofa en kies een kleurrijk exemplaar.

Ruim assortiment

Doe eens lekker gek. Maak een speeltuin van jouw kantoor. Een plek waar mensen graag komen. Jouw werknemers en jouw klanten. Een hangout. Eerder dan een saai kantoor. De productiviteit zal omhoog schieten. En de tevredenheid van je werknemers ook. Bij UrbanSofa vind je verschillende loungebanken, hoekbanken, fauteuils en eetkamerstoelen, maar ook verschillende eettafels en decoratie kussens en vloerkleden. Maak er wat moois van. En koop er een speciale spray bij die de sofa vuil afstotend maakt. Dan gaat hij langer mee. Maak een gezellige zithoek met een warm kleed op de vloer. En kussens in de banken.

Eten en tafelen

Behalve een zithoek is een gezellige eettafel ook geen overbodige luxe. Zo gezellig dat collega’s er ook af en toe willen dineren om in de vroege avond nog wat werk af te maken. Een plek waar mensen zich thuis voelen. En wellicht zelfs hun kinderen of partner af en toe uitnodigen om gezellig te eten samen. En natuurlijk een goed gevulde ijskast met lekkere en gezonde happen. En natuurlijk goede koffie. Dat staat voor veel werknemers in de top 5 lijst voor belangrijke voorwaarden om tevreden te zijn over hun werkgever. Ga jezelf maar na!

Duurzaam kantoor

Natuurlijk scheid je op kantoor ook je afval. En houd jij al rekening met duurzaamheid als het gaat over het inrichten van je kantoor? Natuurlijk kun je naar de kringloop, maar bij UrbanSofa is de productie ook volledig duurzaam. Er wordt gebruik gemaakt van eigen houtafval om de fabriek te verwarmen. De producten zijn tot wel 100% recyclebaar en hebben altijd een duurzaamheidskeurmerk. Dat is tof! Ik ben benieuwd of die sofa op kantoor je bevalt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.