Cadeau voor je werknemers zelf inpakken? Tips!

Cadeau voor je werknemers

Voor je het weet, staan de feestdagen weer voor de deur. Hét moment om gezellig met je vrienden, vriendinnen en familieleden te zijn en te genieten van elkaars gezelschap. Bij deze feestdagen hoort indirect het geven van cadeautjes. Als jij dit jaar écht iets speciaals wilt geven, hoort daar een mooie verpakking bij. Als ondernemer verzin je natuurlijk ook een mooi cadeau voor je werknemers. Dus de komende weken heb je het druk. Zeker als je het persoonlijk wilt maken. Zodat het cadeau echt indruk zal maken.

Cadeau voor je werknemers? Inpakken maar!

Een cadeau ontvangen is natuurlijk het leukst als je niet meteen weet wat er in zit en het dus een echte verrassing blijft. Zorg er daarom voor dat het cadeau dat jij geeft, voorzien is van mooi inpakpapier. Het verscheuren van dit papier zorgt niet alleen bij kinderen voor een enorme glimlach, maar doet dit ook bij volwassenen. Kies voor duurzame opties zoals recycled papier of herbruikbare cadeau ‘wrappers’. En zoek voordat je een cadeau koopt eerst goed uit waar de ontvanger echt blij mee zou zijn. Succes verzekerd!

Cadeaustickers op het pakje

Het is ook een echte aanrader om het cadeau dat jij geeft van een cadeausticker te voorzien. Bij Rotimshop.nl kun je verschillende cadeaustickers krijgen. Op een grote stapel, kun je dan nog steeds het juiste cadeau voor iedereen herkennen. En het maakt het pakje ook persoonlijker. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘Hello Gorgeous’-naamsticker. Met deze sticker tover jij een glimlach op ieders gezicht die jouw cadeautje maar mag ontvangen!

Een persoonlijk verhaal of gedichtje!

Het is misschien vooral gebruikelijk om met Sinterklaas een gedichtje bij je cadeau te voegen, maar ook met de kerstdagen kan dat prima! Het maakt je cadeau een stuk persoonlijker. Als jij echt even de tijd neemt voor degene die jij het cadeau geeft, schrijf je een passend gedicht. Als werkgever kun je in zo’n gedicht je werknemers prijzen en bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Dat is zo belangrijk voor het werkgeluk van je mensen, om af en toe flinke complimenten te krijgen. Daarmee stimuleer je de motivatie om na de kerst weer volop aan de slag te gaan. En zeg nu zelf? Is het niet geweldig om complimenten te geven? Rijmen hoeft niet eens. Het mag ook een persoonlijk briefje zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.