De wereld veroveren met jouw missie? Start met een goed verhaal!

De wereld veroveren met jouw missie

Wil jij de wereld veroveren met jouw missie? Dat begint met een goed verhaal.

Mensen raken met jouw verhaal

Wij zijn allemaal geprogrammeerd om verhalen te onthouden. En als je mensen weet te raken met jouw verhaal, dan blijven ze je volgen. Het worden klanten, of zelfs fans.

En hoe raak je dan mensen? Vooral door herkenning. Als mensen zichzelf herkennen in jouw verhaal, zijn zij zelf onderdeel en zien zij zichzelf als held uit de ‘strijd’ komen. Want ja, in een goed verhaal zit altijd een held! Ik vertel je er deze week graag meer over in de besloten Facebook groep.

De wereld veroveren met jouw missie? Dat begint bij een goed verhaal!

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? Misschien start je net met ondernemen en ben je nog aan het schrijven? Of je bent al even bezig en zou je verhaal graag willen aanscherpen? Het kan soms kwetsbaar voelen om persoonlijk te worden. Maar je mag jezelf wel laten zien aan de wereld! Dat helpt! Dan is het fijn als er iemand meeleest, voordat je het met de wereld deelt.

Mijn verhaal: ondernemende moeder die vrouwen helpt met zichtbaarheid

Toen ik ruim 20 jaar geleden als alleenstaande moeder van een baby en een peuter startte met ondernemen, deed ik dat om meer flexibiliteit te hebben. Zodat ik er echt kon zijn voor mijn dochters.

Het werd mijn missie om daar ook andere vrouwen bij te helpen. Door een actieve lobby te voeren in Den Haag voor flexibele werktijden. En ook door vrouwelijke ondernemers te helpen aan meer zichtbaarheid.

En dat doe ik nog steeds. Ik help ondernemers met content marketing, SEO teksten en PR.

Online netwerk voor vrouwelijke ondernemers

Vandaag lanceer ik het online netwerk van Haar eigen Zaak! In een besloten Facebook groep voor leden, kijk en denk ik mee met jou. En ik deel elke week waardevolle tips. Heb je geen zin meer om alles alleen te doen? Doe dan mee en meld je vandaag nog aan!

Deze week in de besloten groep:

Deze week lees ik mee met jouw verhaal. En geef ik je feedback! En tips over de structuur en inhoud van een goed verhaal.

En je krijgt nog veel meer als je lid wordt! LEES HIER alle voordelen!

Ik hoop je snel te zien!

Liefs,

Vivienne Westerhoud
Hier lees je meer over mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.