S Pen van nieuwe Samsung handig voor ondernemers

S PenDe S Pen van de nieuwe De Galaxy Note 9. Er wordt al veel over geschreven. Maar zeker weten doen we het nog niet. Als de S Pen inderdaad zoveel kan als beweerd wordt, dan zou het wel eens de nieuwe beste vriend kunnen worden van elke ondernemer. Wil je snel iets noteren? Trek de S Pen uit de Note en schrijf of schets direct op het toegangsscherm. Er wordt veel gespeculeerd over wat deze wonderlijke S Pen van de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 allemaal kan. Zo schijnt de S pen Bluetooth te ondersteunen. Een veelbelovende vernieuwing.

Wat is een S Pen?

De Samsung S Pen is een slimme pen waarmee je snel en nauwkeurig kunt schrijven, tekenen, tappen en swipen op de Samsung Galaxy Note telefoon. Dat kan zelfs op het toegangsscherm van de Note, zónder de Note aan te zetten. Ideaal om tijdens een meeting of call in een handomdraai aantekeningen of schetsen te maken en (als GIF’je) te versturen. Ben je helemaal into foto’s maken en bewerken? Ook dat gaat super smooth met deze nieuwe aanvulling op je Samsung. Zo kun je je foto’s bijvoorbeeld vlijmscherp uitsnijden zonder crop-tool. Hello perfecte selfies!

Koppelen met Bluetooth, nieuwe mogelijkheden

Er gaan veel geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy Note9 met een wel héél bijzondere pen: eentje die Bluetooth ondersteunt! Hiermee worden de mogelijkheden van de Note flink uitgebreid. Wat je met de nieuwe pen straks allemaal kan, is nog een geheim: Samsungs lips are sealed. Maar er wordt wel gefluisterd dat het revolutionair zal zijn.

Zelfontspanner als optie

Er wordt gezegd dat de revolutionaire nieuwe pen diverse functies ondersteunt. Je kunt zelf kiezen welke. Je kunt zelf bepalen welke functies de S Pen met Bluetooth allemaal krijgt. Wil je de pen bijvoorbeeld als afstandsbediening voor de camera van de Note9 gebruiken? Dat kan je dit op je telefoon het instellingenmenu aanpassen. Daarna start je de camera-app op en richt je de camera op het beeld waarvan je een foto wil maken, zoals op je collega’s die al klaar staan voor een groepsfoto. En daarna? Geen gedoe meer met de zelfontspanner. Je kunt rustig het beeld in lopen en met een druk op de pen het kiekje schieten. Cheese!

Tijdens presentatie makkelijk doorklikken naar volgende slide

Ook wordt gezegd dat de S Pen dankzij Bluetooth een soort afstandsbediening wordt. Handig als je vaak presentaties geeft in je werk. Zo kun je de S Pen gebruiken om naar de volgende slide te gaan. Daardoor hoef je dus niet meer die ene collega te seinen om voor jou door te klikken. Je hebt alles vanaf nu beter in de hand!

Bellen via de pen?

Er wordt zelfs beweerd dat we straks met de S Pen kunnen bellen! Via de Bluetooth-verbinding met de Galaxy Note9 zou je via de S Pen kunnen telefoneren. Volgens deze bronnen heeft ‘ie hiervoor een ingebouwde microfoon en speaker. Zie jij het jezelf al doen, bellen met een pen tegen je oor?

Als eerste de allernieuwste Samsung Galaxy Note9?

Klim jij graag zo snel mogelijk in de Samsungs nieuwste S Pen? Schrijf je dan in op de Galaxy Note 9 pagina. Je ontvangt meteen een bericht wanneer je deze nieuwste Samsung met de spectaculaire pen kunt bestellen. Als alle geruchten waar zijn, dan zal het een behoorlijke hit worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.