Chauffeur inhuren als je veel onderweg bent als ondernemer

Tijd is geld

ChauffeurMisschien ligt het niet voor de hand en kwam je nog niet op het idee, maar een chauffeur inhuren als ondernemer kan je veel kostbare tijd schelen. Je bent veel onderweg naar klanten en komt vaak tijd tekort? Natuurlijk kun je een assistent inhuren. In loondienst, freelance of virtueel. De meeste ondernemers denken daar als eerste aan als zij merken dat ze tijd te kort komen. Iemand die de telefoon opneemt, agenda beheert en administratieve klusjes afrondt. Dat is ook waardevol. Maar een chauffeur inhuren kan ook veel extra tijd opleveren. En tijd is geld.

File en een goede planning

Als je veel op de weg zit om klanten te bezoeken als ondernemer, weet je dat de wegen in Nederland behoorlijk aan het dichtslibben zijn. Zelfs midden overdag buiten de spitsuren kun je in de file komen te staan. Met onverwachte drukte door een ongeluk of bij werk aan de weg. De autoritten die je maakt zijn vaak langer dan je plant en het kost je veel uren per dag en een hoop stress. Deze kostbare tijd kun jij beter besteden aan andere zaken. Belangrijke telefoontjes, online vergaderingen, het uitwerken van een offerte of het voorbereiden van een verkoopgesprek. Als je een chauffeur inhuurt kan deze jou helpen met de planning om op tijd van A naar B te komen. Je kunt een grotere marge in tijd plannen voor eventuele file. Jouw auto is immers een mobiel kantoor, zodra je zelf niet hoeft te sturen.

Openbaar vervoer of een chauffeur

Veel mensen die met het openbaar vervoer reizen hebben een vaste bestemming, waar ze meerdere keren per week heen gaan. Als je bijvoorbeeld als freelancer langere tijd bij een bedrijf een opdracht uitvoert is dit zeker een goede optie. Je kunt in de trein je tijd immers ook nuttig besteden. Maar als je de hele dag op verschillende plekken in het land afspraken hebt bij klanten, dan kost het openbaar vervoer simpelweg te veel tijd. Denk dan aan een chauffeursdienst en bereken hoe snel jij jouw investering kunt terugverdienen. Of kies een studentchauffeur die vaak nog goedkoper zijn. Huur een vaste chauffeur in of kies voor een flexibele dienst, waar je alleen gebruik van maakt als het echt nodig is. Je zult zien hoeveel tijd en stress je dat zal schelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.