Kleding voor de feestdagen en een overhemd winnen

kleding voor de feestdagenDe feestdagen komen er weer aan. Op de zaak leggen we de laatste loodjes voor dit jaar. December is een drukke maand en we kijken allemaal uit naar de kerst. Even lekker vrij. Alles loslaten om daarna met verse moed en energie weer aan de slag te gaan. We zetten nieuwe doelen voor ons bedrijf voor volgend jaar en maken ons plan vast op papier. Daar is de kerstvakantie altijd een goed moment voor. En natuurlijk nemen we onze rust. Misschien even lekker naar de sneeuw of zon. We mogen onszelf best een beetje verwennen! We zoeken ook familie en vrienden op om samen te eten en te drinken. En natuurlijk hoort daar gepaste feestelijke kleding bij. Kleding voor de feestdagen, zoeken we zelf maar al te graag uit! En voor je man, broer, zoon of vader kun je een overhemd winnen!

Kleding voor de feestdagen en cadeau voor haar

Als vrouw weet je misschien nu al welke kleding je aantrekt met de feestdagen. En als je dat kerstjurkje nog niet hebt, ga je de komende weken vast nog even shoppen. En je hebt natuurlijk ook allang bedacht wat je voor kerst wilt hebben. Een nieuwe tas, een lekkere parfum of een mooi boek. Vrouwen hebben over het algemeen genoeg inspiratie voor het verzinnen van een mooi cadeau voor zichzelf. Ook voor de kinderen is dat vaak niet zo lastig. Zij hebben immers zelf ook altijd ideeën genoeg. Maar weet je al wat je voor manlief onder de boom wilt leggen? Leest hij graag? Dan is een boek altijd goed. Kookt hij vaak of wil je juist dat hij dat leert? Geef hem dan mooie koksmessen. Of verras hem met een overhemd. Speciaal voor de kerst hebben we een leuke winactie voor gratis overhemden.

Overhemd voor hem: winactie!

Nieuwe kleding voor de feestdagen is ook leuk om weg te geven. Daarom geeft hemdvoorhem.nl gratis een overhemd weg deze maand. Wij mogen een overhemd weggeven ter waarde van maximaal €60. Jij mag zelf een overhemd uitkiezen in de webshop van hemdvoorhem.nl. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Olymp overhemden of daar iets tussen zit dat past bij jouw man, zoon, broer of vader. Laat vervolgens jouw naam en e-mail en het linkje naar jouw favoriete overhemd achter in de reacties onder deze post. Wij kiezen op maandag 19 december 2016 een winnaar. De winnaar krijgt via email bericht. Wij zijn benieuwd welk overhemd jij kiest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.