Jouw huis sneller verkopen? De huisfluisteraar biedt uitkomst!

Staat je huis te koop? En zou je wel willen weten of deze snel verkocht zal worden? En zo niet, wat je daar aan zou kunnen doen?  Patricia E. de Groot is helderziende en kan door haar gave contact maken met de energiebanen van jouw huis. Zij krijgt antwoord op de vraag of het huis snel verkocht zal worden, tegen welke prijs. En wat vooral waardevol is, zij ziet wat er aan gedaan kan worden, om de verkoop van het huis te bespoedigen.
Waarom is mijn huis nog niet verkocht?
Elk huis straalt energie uit, iedereen kan dat voelen. In het ene huis is de sfeer aangenaam en voel je je op je gemak. Bij andere huizen lopen de rillingen je soms over je rug. De energie in jouw huis kan zowel een positieve als een negatieve invloed hebben op de potentiële kopers die jouw huis komen bekijken. Patricia E. de Groot krijgt via de energiebanen van foto’s van je huis  in combinatie met jou als eigenaar informatie door en kan je tijdens het telefonisch consult antwoord geven op vragen als:

–    is het verstandig om mijn huis nu te koop te zetten en hoe kan ik het verkoopproces bevorderen;
–    welke vraagprijs is haalbaar in deze huizenmarkt;
–    is het verlagen van de vraagprijs nodig voor een spoedige verkoop;
–    is mijn huis verkoopklaar of moet er qua styling of schilderwerk nog wat gebeuren;
–    wat bedraagt de uiteindelijke verkoopprijs;
–     wanneer wordt mijn huis verkocht;

Je huis loslaten en energetisch schoonmaken
Ook kan het zijn dat Patricia je vertelt dat je eerst een negatieve energie in jouw huis op zal moeten ruimen. Dat kan verschillende oorzaken hebben.
–    sommige huizenbezitters zijn zo verknocht aan hun huis waardoor het niet wordt verkocht; je zult je huis echt los moeten laten.
–    soms is het nodig negatieve energiestromen in een huis te laten reinigen door een externe partij;

Wil je juist een huis kopen? Het kopen van een huis brengt heel veel stress en onzekerheid met zich mee en is daarnaast een aanzienlijke uitgave. Dan kan een consult met Patricia E. de Groot je meer informatie geven over de huizen die je op het oog hebt. Zij kan je helpen de juiste keuze te maken. Met  één consult weten of je de juiste stappen maakt, is een fijn idee en geeft  een hoop rust.

Op www.patriciadegroot.nl leest u meer over Patricia’s werkwijze als huisfluisteraar en over de successen die mensen ermee hebben gehad  bij de verkoop en aankoop van hun huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.