Hulp in de huishouding vinden? Zo doe je dat eenvoudig!

huishoudingJe kent dat wel; zo’n houding van ‘dat huishouden doe ik er wel even bij’. In een huishouding met kleine kinderen en daarnaast ook nog een eigen zaak, valt dat vaak tegen. Ga na je werk, het halen of brengen van de kinderen ook nog maar eens het huishouden doen. Niet gek dus dat heel veel mensen in Nederland, vaak echtparen met jonge kinderen, hulp in de huishouding hebben. Prettig om iemand te hebben voor die zaken waar je echt niet meer aan toe komt. In plaats van steeds opkijken tegen een stapel huishoudelijke klussen, kom je voortaan thuis in een net en opgeruimd huis. Dat is toch een heerlijk thuiskomgevoel?

Je netwerk inzetten

Vaak regelen mensen dan iemand uit hun netwerk. Iedereen kent wel iemand die graag wat schoonmaakklusjes wil oppakken. En zo niet, dan is een oproep op Facebook ook zo geplaatst. Doe je dat liever niet? Dan is er nog de ouderwetse manier van het schrijven van een briefje in de supermarkt. Grote kans dat je daar al aangeboden schoonmaakwerk vindt, tussen de opgehangen briefjes. Kortom: mogelijkheden te over om aan een schoonmaker te komen voor bij je thuis.

Voor- en nadelen

Maar natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Aan elk van de bovenstaande methoden kleeft wel een nadeel. Via Facebook of briefjes in de supermarkt is het maar afwachten wat je krijgt. Je laat zo iemand toch bij je thuis wanneer jij er zelf niet bent. Het moet dus wel iemand zijn die je blindelings vertrouwen kunt. Dat is al een stuk sneller het geval bij iemand uit je vrienden- of kennissenkring. Maar ook dat kan ongemakkelijk zijn. Je wordt dan als het ware werkgever van iemand die je, al dan niet via-via, kent. Durf je zo iemand aan te spreken op slecht werk of wil je in de positie komen om zo iemand te moeten ontslaan? Dat klinkt allemaal niet heel erg aantrekkelijk.

Professionele hulp in de huishouding

Voor alle problemen is echter een oplossing. Zo ook voor het niet kunnen vinden van een geschikte huishoudelijke hulp. Helpling is een uniek systeem dat vraag en aanbod in schoonmaakwerk met elkaar verbindt. Helemaal legaal en volledig betrouwbaar. Bij Helpling vind je schoonmakers bij jou in de buurt, via je postcode. Schoonmakers die gescreend zijn op kunde en betrouwbaarheid en die van jou en andere afnemers beoordelingen ontvangen. Vanzelfsprekend zie je ook gelijk hoeveel de werkzaamheden per uur kosten. Zo kom je in één keer dus veel te weten over de schoonmaker die je inhuurt.

Zekerheid en felxibiliteit

Het platform Helpling biedt jou maximale zekerheid en flexibiliteit. Je hebt met geen van de nadelen te maken die traditionele manieren om aan schoonmaakhulp te komen wel hebben. Wat je wel hebt? Een ervaren huishoudelijke hulp die legaal en verzekerd werkt, terwijl je veilig betaalt via het online platform van Helpling. Het maken van afspraken met de schoonmaakhulp en het onderhouden van contact doe je wel gewoon zelf, face-to-face. Wel zo prettig natuurlijk. En kan je vaste schoonmaakhulp een keer niet? Dan is vervanging via Helpling ook zo geregeld.

Makkelijk en zonder verplichtingen

Een huishoudelijke hulp inschakelen via Helpling brengt verder geen langdurige contractuele verplichtingen met zich mee. Je huurt een huishoudhulp in voor het aantal uren dat je nodig hebt en hebt daarin alle vrijheid om maatwerk af te spreken. Er bestaat dus geen verplichting om uren af te nemen. Bevalt een schoonmaakhulp niet, dan zit je niet aan die persoon vast en kun je kiezen voor iemand anders. Je hebt dus alle vrijheid om de schoonmaak van je huis te organiseren zoals het jou uitkomt. Was alles maar zo makkelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.