Glas in je interieur, hoe pas je dat veilig toe?

Glas in je interieur[advertorial]

Gehard gelaagd glas

Wil je gebruik maken van glas in je interieur? Maar vind je dit onveilig? Dan is de oplossing te vinden bij gehard gelaagd glas. Gehard gelaagd glas is een combinatie van gehard glas, wat door gelaagd glas veiliger wordt gemaakt. Mocht het zich voor doen dat het glas breekt, dan zorgt het gelaagde glas ervoor dat het glas niet in kleine stukjes uiteenvalt, maar dat er zich een breuk voordoet. Dit komt omdat het gelaagde glas uit meer ruitlagen bestaat, die door transparantie kunststof folielagen worden verbonden.

De gemiddelde kosten

Nou vraag je je misschien af; wat gaat dit allemaal kosten? De prijs wordt berekend per vierkante meter. Voor enkelzijdig gelaagd betaal je gemiddeld €90 tot €130 euro per vierkante meter. Voor tweezijdige gelaagd glas wordt gemiddeld €130 tot €170 per vierkante gevraagd. Ga je toch voor gehard gelaagd glas? Dan ben je zo’n €150 tot €190 euro per vierkante kwijt. Hiervan profiteer je van veel voordelen. Zo kun je overal glas gebruiken, zonder dat dit onveilig is voor je omgeving. Lopen er bijvoorbeeld kleine kinderen rond in je huis? Dan kun je gebruik maken van gehard gelaagd glas, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er ongelukken gebeuren.

Glasplaat op maat

Ben je op zoek naar een glasplaat op maat? De voordelen van een glasplaat van gehard gelaagd glas zijn voornamelijk de veiligheidsredenen. Het heeft een hoge mate van veiligheid, het heeft een hoge weerstand tegen breuken, er is geen risico op ernstig lichamelijk letsel en het glas valt dus niet uiteen bij een glasbreuk. Ideaal toch?

Glas in je interieur op maat kopen?

Wil je een glasplaat op maat bestellen? Dan ben je aan het goede adres bij GlasGigant. Ze hebben gehard gelaagd glas in verschillende afmetingen, die variërend van 44.2 tot 88.2 millimeter. Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Je kiest het type glas en voert de aantallen en de afmeting in, je voegt eventuele benodigde beglazingsmaterialen toe en als laatst kies je de gewenste afhaal- of leverdatum en kun je op een veilige manier betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.