Eigen waarden? Bepaal deze zomer wat jij waard bent en wat jou beweegt!

door: Vivienne Westerhoud, Westwoods.nl & Haar eigen Zaak.
eigen waardenBen jij degene die je wilt zijn? En komt dat ook in je werk terug? Als ondernemer wil je werk doen dat echt bij jou past. Dat is de reden dat je in de eerste plaats voor het ondernemerschap koos. Maar zoveel dingen lijken op het eerste gezicht leuk om te doen. Weet jij wel wat echt bij jou past? Het is goed om jouw ‘why’ te bepalen als jij jouw onderneming tot een succes wilt brengen. Ga je starten met een eigen bedrijf? Of onderneem je zelfs al jaren? Het is goed om erbij stil te staan wat jou beweegt. Het helpt je de juiste keuzes te maken. Welke diensten passen bij jouw waarden. Welke manier van werken past jou het beste en waarom doe jij wat je doet? Wat zijn jouw eigen waarden?

Jouw eigen waarden helder krijgen

Het geeft rust en overzicht als je in kaart brengt wat jouw waarden zijn en wat jou precies beweegt. En het helpt je de juiste werkwijze te hanteren om authentiek te kunnen werken. Je zult de juiste klanten aantrekken en duidelijker weten wat je wel en niet wilt. En je zult precies weten waarom. Dat klinkt ingewikkeld om te bereiken, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Annemay den Besten en Marijke Scheenloop van de Coachtrain kunnen je hierbij helpen met de ‘waardenbewustzijnsessies’. In twee waardensessies maak je samen met deze ervaren coaches jouw eigen waardenprofiel.

Mijn ervaring en waardenprofiel

Marijke Scheenloop en Annemay den Besten nodigden mij (Vivienne) uit om de proef op de som te nemen. Ik onderneem al vijftien jaar, maar mijn interesse was gewekt. Ik werk met plezier, maar loop er vaak tegenaan dat ik geen ‘nee’ kan zeggen. Dat betekent dan vaak dat ik mijn aandacht teveel verdeel tussen allerlei opdrachten die allemaal wel ‘leuk’ zijn en ook geld opleveren. Maar het brengt stress, doordat ik focus mis voor de dingen die echt belangrijk zijn voor mij. Het werk waar mijn hart van gaat zingen. Ik ben een dag naar Eindhoven geweest en heb met Annemay, die psychologe is, gewerkt aan mijn waardenprofiel. Het was heel persoonlijk, omdat je als ondernemer vooral jezelf meeneemt in je bedrijf. Annemay stelde vooral veel vragen. Vragen die uiteindelijk belangrijke antwoorden naar boven wisten te brengen. Mijn ‘waarom’ was snel duidelijk. ‘Vrijheid’ staat voor mij bovenaan elk lijstje. Het ondernemerschap is dus een goede keuze voor mij geweest. En dat wist ik wel. Daarbij zijn liefde en verbondenheid voor mij persoonlijk ook belangrijk. En de manier waarop ik mijn werk doe mag vooral flexibel zijn. Door mijn waardenprofiel naast mijn bedrijf te leggen, zie ik weer helder dat ik destijds de juiste keuzes maakte met mijn initiatieven Haar eigen Zaak! en Mamas.nl. Alle andere opdrachtgevers, waarvoor ik marketing werkzaamheden uitvoerde heb ik inmiddels opgezegd. En dat geeft de vrijheid en tegelijkertijd de focus voor wat echt belangrijk voor mij is. De diepere inzichten over mijn eigen waarden, geven motivatie om te focussen op het werk waar ik echt blij van word. En elke beslissing kan ik voortaan toetsen aan mijn eigen waarden. Past het niet bij mij? Dan zeg ik voortaan ‘nee’.

Zomer aanbieding van de Coachtrain

waardenbewust ondernemenWil jij ook een keer goed stilstaan bij wat echt bij jou past? Wat echt belangrijk is voor jou als mens en als ondernemer? De zomer leent zich hier goed voor. Wil jij na de zomer zeker weten waar jij jouw kostbare aandacht op wilt richten? De dames van de Coachtrain nodigen je uit om hiermee aan de slag te gaan! De Coachtrain biedt in de periode juli t/m september tijd, ruimte en expertise aan om deze verkenningstocht met jou te starten. Zij nemen je mee in de filosofie van waardenbewustzijn, en helpen je om jouw eigen waarden én je eigenwaarde te (h)erkennen. Zo kun je van daaruit passende keuzes maken, op welk gebied dan ook.

Dit bieden zij:

  • Kennismaking met of verdieping in waardenbewust leven en werken
  • Twee waardensessies van anderhalf uur resulterend in een persoonlijk waardenprofiel
  • Begeleiding door een ervaren coach

Speciaal zomertarief!

  • Voor organisaties: nu in plaats van €700,- maar €395,- excl. BTW
  • Aangepast tarief voor ZZP’ers: €295,- excl. BTW
  • Aangepast tarief voor particulieren: €195,- incl. BTW
  • Voor slechts €10,- extra ontvang je een houten waardendriehoek met jouw eigen waarden

Bel Annemay den Besten 06-53586472, of meld je aan via e-mail info@decoachtrain.nl voor een vrijblijvende telefonische intake voor deze actie. Heb je vragen? Ben dan gerust!

P.S. Na afloop van dit traject kun je jouw waarden verder vormgeven op een manier die bij jou past. Wij bieden hiervoor ook verschillende mogelijkheden. Benieuwd? Kijk op onze website decoachtrain.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.