Home > Nieuws & Tips > De meest waardevolle relatiegeschenken, wat geef jij weg?

De meest waardevolle relatiegeschenken, wat geef jij weg?

Waardevolle relatiegeschenkenRelatiegeschenken zijn bedoeld om je klant in de bloemetjes te zetten. Een goed geschenk zorgt voor een verbeterde relatie tussen zakenpartners. Als je op zoek bent naar relatiegeschenken, dan wil je vooral iets geven waar mensen wat aan hebben. Een geschenk dat direct in de prullenbak verdwijnt, streeft zijn doel absoluut voorbij. Vier relatiegeschenken waar iedereen blij van wordt.

Het schrijft!

Vergis je nooit in het nut van een pen. Een goed schrijvende pen is nooit weg. Laat je de pennen bedrukken, dan komt je naam regelmatig voorbij op het bureau van je klanten. Pennen worden ook snel per ongeluk meegenomen, je weet dus nooit waar je pen uiteindelijk belandt. Geen probleem, vooral als het je te doen is om meer naamsbekendheid te verkrijgen.

Je bosje bijeen

Iedereen heeft een of meerdere sleutelbossen. Een sleutelhanger is dus altijd een goed cadeau. Wellicht hangt niet iedereen zijn privésleutels aan een relatiegeschenk, maar bij het bosje van kantoor maak je grote kans. Als je kiest voor het bedrukken van sleutelhangers, zorg er dan voor dat het subtiel gebeurt. Hoe opzichtiger de opdruk, hoe minder groot de kans is dat de sleutel daadwerkelijk gebruikt wordt. Bedrukken van sleutelhangers is helemaal niet zo duur!

Extra power

Een onmisbaar item voor iedereen met een smartphone: een powerbank. Iedereen zal jouw powerbank met dank aanvaarden en hem direct in zijn tas stoppen. Met een powerbank wordt het leven van de batterij van de smartphone aanzienlijk verlengd. Geef nou toe, zonder smartphone kunnen we toch niet meer?

Overal een exemplaar

In Nederland wonen heeft voor- en nadelen. Een van de nadelen is de regen. Geef je als relatiegeschenk een paraplu? Grote kans dat je relaties daar blij van worden. Je wilt immers een paraplu in je auto, een in je bureaulade, meerdere in de gang thuis én minstens een in je fietstas. Een extra paraplu is daarom áltijd handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *